Ποια πιάτα του Masterchef εντυπωσίασαν τον Γάλλο πρέσβη;

Ποια είναι τα πιάτα του MasterChef που εντυπωσίασαν τον Γάλλο πρέσβη και σε ποιο έδωσε τη χειρότερη κριτική;

Πιάτα του MasterChef δοκίμασε ο Γάλλος πρέσβης, με τη Γωγώ και τον Τζώρτζη να είναι αντιμέτωποι ως αρχηγοί των ομάδων.

Οι δύο ομάδες μαγείρεψαν για τον Γάλλο πρέσβη, με τους κριτές και τον σεφ της γαλλικής πρεσβείας να ζητούν απ’ τους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να φτιάξουν ένα μενού με βάση τη γαλλική κουζίνα, που να συνδυάζει, όμως, και ελληνικές γεύσεις.

Πώς χωρίστηκαν οι δύο ομάδες:

Κόκκινη ομάδα: Τζώρτζης, Χρήστος, Μάγκυ, Τιμολέων, Δημήτρης

Μπλε ομάδα: Γωγώ, Αργύρης, Σάββας, Γιώργος, Κωνσταντίνος

Ποια πιάτα του MasterChef που εντυπωσίασαν τον Γάλλο πρέσβη;

Το πιάτο του MasterChef που εντυπωσίασαν τον Γάλλο πρέσβη ήταν το γλυκό της κόκκινης ομάδας με αρχηγό των Τζώρτζη! Και σε ποιο έδωσε τη χειρότερη βαθμολογία;

Το πιάτο που δεν ενθουσίασε τον Γάλλο πρέσβη ήταν το ορεκτικό της μπλε ομάδας, η οποία είχε αρχηγό τη Γωγώ. Το ορεκτικό ήταν ένα ταρτάρ το οποίο είχε επιμεληθεί ο Αργύρης. Αλλά μάλλον ο Γάλλος πρέσβης έχει φάει και καλύτερο ταρτάρ στη ζωή του!

Η μπλε ομάδα συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αυτό θα την οδηγήσει στη διαδικασία αποχώρησης… Βέβαια, δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα σίγουροι,καθώς πρόκειται για διαρροές. Θα τα δούμε όλα στο σημερινό επεισόδιο. Υπομονή!

Πάντως, οι δύο ομάδες έβγαλαν ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, ωστόσο, όσον αφορά τον ρόλο του αρχηγού, η κόκκινη ομάδα κατηγόρησε τον Τζώρτζη για αδιαφορία και μη ανάληψη πρωτοβουλιών ενώ την ίδια στιγμή η Γωγώ εξέπληξε τους συμπαίκτες της με τη συμπεριφορά της μέσα στην κουζίνα.

 

Πηγή: ipop