Αγόρου για Μελίνα: Και ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα

Η Ξένια αποχώρησε από το Survivor 2 και τα προβλήματα στους Διασήμους και στους Μαχητές καλά κρατούν.

Στο Συμβούλιο του νησιού οι αντιθέσεις που υπήρχαν μέσα στις ομάδες για μία ακόμη φορά βγήκαν στην επιφάνεια.

Αγόρου και Θοδωρής στράφηκαν εναντίον της Μελίνας, γιατί θεώρησαν ότι δεν έχει φερθεί σωστά και δεν είναι ειλικρινής.

Ο Αγόρου μάλιστα δεν δίστασε να πει ότι θέλει να έχει μαζί της μόνο μία καλημέρα. Ο Θοδωρής αναφέρθηκε και στην αρνητική στάση του Ηλία αλλά επειδή ήταν στο νοσοκομείο δεν συνεχίστηκε η συγκεκριμένη κόντρα.

Για τη Μελίνα μάλιστα είπε πως «Δεν θέλω κάτι άλλο εκτός από μία καλημέρα που είναι του Θεού. Και ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα».

Προχθές είχε επικρατήσει πάλι αναστάτωση στην παραλία των Μαχητών του Survivor, καθώς η Μελίνα ήθελε να μοιραστεί με τα υπόλοιπα παιδιά μια πατάτα κι ένα κυδώνι.

Όλοι οι παίκτες αρνήθηκαν να πάρουν, καθώς θεώρησαν ότι το έκανε σκόπιμα, επειδή τις είχε γίνει ο καβγάς για το φαϊ.

Η Ροδάνθη Καπαρού και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είχαν κατηγορήσει παίκτες ότι κλέβουν φαγητό, ότι τρώνε κρυφά και η ένταση ήταν στο κόκκινο.

Όπως φαίνεται το κλίμα στους Μαχητές είναι ιδιαίτερα άσχημα και η Ντάρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τη Μελίνα και το κυδώνι που είχε βρει.

«Τι είναι αυτή η επιβεβαίωση που θέλει να πάρει; Σήμερα μου τη βάρεσε εμένα και ήθελα να το σχολιάσω που ήθελε να πει… Αυτό το πράγμα που είχε βρει, το κυδώνι, μας είχε πρήξει τ’ αρχ…α για να δοκιμάσουμε. Και τώρα ήθελε να το πει στο συμβούλιο που εμένα η Μελίνα δεν μου έχει δώσει ποτέ τίποτα από την αρχή του παιχνιδιού. Μόνο σήμερα έγινε αυτό και ήθελε να το πει. Να το χτυπήσει ότι μοιράστηκε μαζί μου αυτή τη μύξα που έφαγε», είπε εκνευρισμένη η Ντάρια.

newsbeast

Αφηστε καποιο σχολιο