Η γυναίκα με τη μεγαλύτερη ντουλάπα του πλανήτη - Ξεπερνά τα 700 τετραγωνικά

Μiα socialite από την Σινγκαπούρη έχει βάλει στόχο ζωής να αφήσει με το στόμα ανοικτό τους λάτρεις της μόδαςπαγκοσμίως με την πέρα από κάθε λογική και μέτρο, τεράστια ντουλάπα της, την οποία άνοιξε αποκλειστικά στο φακό του Insider.

H 42χρονη Jamie Chua είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Instagram σε ολόκληρη την οικονομική ανθισμένη Σινγκαπούρη και ζει μία υπερπολυτελή ζωή, στο γιγάντιο σπίτι της ή ταξιδεύονται από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο.

Με μία γρήγορα ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insta θα διαπιστώσει κανείς πως η Chua κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εντυπωσιάσει και για να κερδίσει likes - ίσως μάλιστα να κοντράρει ανοικτά ακόμα και την βασίλισσα του Instagram, Κιμ Καρντάσιαν. Ανεβάζει σωρηδόν φωτογραφίες με εντυπωσιακά πρωινά, σε εστιατόρια με εκθαμβωτική θέα, ποζάρει σαν σταρ του σινεμά στο εξωπραγματικό αυτοκινητό της, δείχνει περήφανη τα ψώνια της, αμέτρητες πορτοκαλί σακούλες του οίκου Hermes, τόσες πολλές που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να της κουβαλήσει μόνος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Insider, η ντουλάπα της Chua ενδέχεται να είναι η μεγαλύτερη ντουλάπα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη αφού εκτείνεται σε 700 τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνει αμέτρητους καθρέφτες, συρώμενα ντουλάπια ενσωματωμένα στους τοίχους, τεράστια τζαμαρία για τις 200 τσάντες  της Jamie και άλλη μία, ακόμα μεγαλύτερη, γεμάτη με πάνω από 350 ζευγάρια παπούτσια.

Πάντως δεν έμειναν όλοι οι αναγνώστες το συγκεκριμένου ρεπορτάζ εξίσου εντυπωσιασμένοι από τη ντουλάπα της πάμπλουτης socialite καθώς δεν ηταν καθόλου λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως «κανένας άνθρωπος δεν γίνεται να έχει ανάγκη από τόσα πολλά αξεσουάρ και ρούχα» ή πως «είναι ασέβεια να ζεις έτσι όταν τόσος κόσμος υποφέρει».

Βέβαια πολλοί είναι και όσοι τυφλώθηκαν από τα Chanel, τα Hermes και τα Gucci της 42χρονης και την γέμισαν με σχόλια τύπου «πόσο πολύ σε ζηλεύω». Αυτό ακριβώς που θα ήθελε και οι ίδια.

womantoc.gr