Αυτά είναι τα… αλάνθαστα σημάδια της απιστίας

Το τέλος μιας σχέσης μπορεί να είναι καταστροφικό, ειδικά όταν υπάρχει «τρίτο άτομο». Σκοπός είναι να  μπορέσει κανείς να προλάβει την απιστία στην αρχή της, αν πράγματι θέλει να σώσει την σχέση του. Χρήστες του Reddit που βίωσαν στο πετσί τους την απιστία , μοιράστηκαν την εμπειρία τους, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Οι χρήστες αποκάλυψαν τα ύποπτα σημάδια που τους έκαναν να συνειδητοποιήσουν ότι ο/η σύντροφός τους τους απατούσε:
Ψέματα, υποκρισία, πολλά ντους και νυχτερινά τηλεφωνήματα θα πρέπει να προβληματίζουν.

Όταν κάποιος αλλάζει ξαφνικά συμπεριφορά, για παράδειγμα γίνεται νευρικός ή κρυψίνους, είναι ύποπτο.

Όπως επίσης όταν κοιμάται με το τηλέφωνο κάτω από το μαξιλάρι  ή απλά απαντάει γενικόλογα και βρίσκει δικαιολογίες για να αποφύγει το σεξ.

Κι επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όταν οι άλλοι σου λένε πως ο σύντροφός σου σε απατά, θα πρέπει να υποψιάζεσαι.

Παρατηρήστε επίσης τι κάνει ο αγαπημένος σας μόλις επιστρέφει στο σπίτι. Αν πριν καλά -καλά σας χαιρετήσει, μπαίνει στο μπάνιο, τότε είναι ύποπτος.

Ακόμη κι αν δεν έχει πάει στο γυμναστήριο και δεν είναι ιδρωμένος, εάν το ντους είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, τότε κάτι δεν πάει καλά. Όπως επίσης κι όταν δεν απαντά στα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα και εφευρίσκει διάφορες δικαιολογίες . Όταν δεν σηκώνει το τηλέφωνο ή σας βομβαρδίζει με λεπτομέρειες για ότι τον ρωτάτε, τότε έχει μάλλον την φωλιά του λερωμένη…

Αφηστε καποιο σχολιο