Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου

  • Πέμπτη, 8 Μάρτιος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που εκτός από δύναμη θα χαρίσει και άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο τρόπος που βλέπεις την πραγματικότητα, αγαπητέ Κριέ, διαφέρει πολύ από αυτόν των υπολοίπων. Η δική σου ρομαντική διάσταση σε απομακρύνει από τη δυνατότητα εύστοχης δράσης. Προσπάθησε να διατηρήσεις την αντικειμενική σου κρίση και μην ονειροπολείς, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερα ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φίλοι και συγγενικά πρόσωπα τώρα πρόκειται να σου δείξουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους, ενώ η συμπαράσταση που θα δεχτείς θα είναι καθοριστικής σημασίας ως προς τις επιδιώξεις σου, σε όλα τα επίπεδα. Μην στηριχτείς όμως σε αυτή τη βοήθεια – άνοιξε τα φτερά σου για να πετάξεις όπου σε οδηγεί το ένστικτό σου. Η επιτυχία έρχεται σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να περνάτε κι οι δυο πολύ όμορφα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Φρόντισε το ερχόμενο διάστημα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει από το παρελθόν, καθώς το νέο κύμα απαιτήσεων που προβλέπεται για το ζώδιό σου θα είναι τόσο δυνατό, που δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια να ασχοληθείς με προηγούμενες υποθέσεις. Εντούτοις, αυτές οι τελευταίες θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, πριν σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα μπεις όμως σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις και πολλές απολαβές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε αργούς ρυθμούς, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, γεγονός που δοκιμάζει ιδιαίτερα τις αντοχές σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην απελπίζεσαι με το παραμικρό ασήμαντο εμπόδιο που παρουσιάζεται. Οι υπάρχουσες συνθήκες είναι δύσκολο να αλλάξουν και θα πρέπει να το αποδεχτείς αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στενοχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Λέων, αλλά παράλληλα οι απαιτήσεις της είναι τόσες πολλές που η ενέργειά σου εξαντλείται πλήρως. Μην αφεθείς όμως να φτάσεις στα όριά σου και βάλε σε τάξη τις άμεσες προτεραιότητες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυστυχώς – κάνε υπομονή και όλα θα βελτιωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν διώξεις κάποιες ανασφάλειες που πιθανόν έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και σε πολύ καλό σημείο, ενώ έχεις και πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις όμως να τις τακτοποιήσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο. Θέματα γραφειοκρατίας και ακίνητης περιουσίας σε ευνοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα και οι ευκαιρίες που έρχονται θα βοηθήσουν στην απόδοση και στην εξέλιξή σου. Απελευθέρωσε την έμπνευση που διαθέτεις και δράσε με αφοσίωση και συνέπεια, ούτως ώστε να πετύχεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλές επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου σε οδηγούν σε ένα διαρκές κυνήγι για την κάλυψη σημαντικών αναγκών που αδυνατείς να φροντίσεις στα επίπεδα που επιθυμείς. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, ειδικά τώρα που η περίοδος δεν ευνοεί τέτοιες δραστηριότητες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Νέες ευθύνες πρόκειται να σου ανατεθούν σύντομα και αρχικά θα δυσανασχετήσεις. Πολύ γρήγορα όμως θα αντιληφθείς πως όλα οδηγούν σε βελτίωση σημαντικών τομέων της ζωής σου, που δυστυχώς παραμένουν σε ακινησία εδώ και καιρό. Σημαντική βελτίωση στις συνθήκες της καθημερινότητας προβλέπεται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, δώσε προσοχή σε συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου σημαντικού προσώπου που γνωρίζεις, σύντομα θα ωφεληθείς σε σημαντικό βαθμό. Οι ορίζοντες που θα ανοιχτούν για το ζώδιό σου, μέσα από τις προτάσεις που θα δεχτείς, θα είναι μεγάλοι. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου προβλέπονται στα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, και αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Μην βιαστείς να μιλήσεις σε όλους για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου – κράτα τα για τον εαυτό σου, μέχρι να οριστικοποιηθούν ευνοϊκά οι καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα αισθηματικά θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πρόσεξε στα επαγγελματικά σου, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν αρκετά, να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην υπερβάλεις με λόγια και πράξεις που δεν έχουν μέτρο και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες στον τομέα της οικογένειας, γι’ αυτό φρόντισε να δείξεις διακριτικότητα σε όσα δεν σε αφορούν άμεσα και να αφήσεις το προβάδισμα στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με μεγάλη ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι συνθήκες που πρόκειται να διαμορφωθούν το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, θα είναι εντελώς διαφορετικές από τις αναμενόμενες. Προσπάθησε να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις που θα προκύψουν και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά ως προς την έκβαση των υποθέσεών σου – η οποία θα είναι η καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr