Εύκολα tips για να φοράς σωστά την σκιά στα μάτια και να εντυπωσιάσεις!

Οι σκιές των ματιών δεν θα έπρεπε να είναι το είδος μακιγιάζ που «φοβόμαστε» να πειραματιστούμε αλλά και να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητα μας.

Μπορεί αρκετές φορές να μην έχεις μείνει ευχαριστημένη από το μακιγιάζ σου στα μάτια εάν έχεις χρησιμοποιήσει σκιές, υπάρχει όμως ένα μυστικό το οποίο σου εγγυάται αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, η σωστή εφαρμογή της σκιάς.

 Και πως εφαρμόζουμε σωστά τη σκιά μας;

Τι χρειάζεσαι: ανοιχτόχρωμη σκιά σε neutral απόχρωση, σκούρα σκιά ματιών, στρογγυλό πινέλο για σκιές.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα για μία σωστή εφαρμογή που θα σου δώσει ένα τέλειο αποτέλεσμα!

1) Βάλε το πινέλο σου στην ανοιχτόχρωμη σκιά και φύσηξε το ελαφρά για να απομακρύνεις αυτή που δεν χρειάζεσαι πάνω από το πινελάκι.

2) Άπλωσε τη σκιά στο βλέφαρο ξεκινώντας από τη γραμμή που φυτρώνουν οι βλεφαρίδες σου ενώ σταδιακά φτάνεις το πινελάκι όσο κοντά στο φρύδι θέλεις εσύ

3) Στη συνέχεια βάλε το πινελάκι στη σκούρα απόχρωση και φύσηξε πάλι ελαφρώς για να απομακρυνθεί η περιττή σκιά.

4) Ξεκίνησε να απλώνεις τη σκούρα σκιά από την εξωτερική γωνία του ματιού λίγο πιο δίπλα από εκεί που ξεκινούν οι βλεφαρίδες. Στη συνέχεια ακολούθησε με το πινελάκι το κόκκαλο του φρυδιού σου το οποίο καταλήγει στο εσωτερικό του ματιού. Αφού έχεις δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που θυμίζει μισοφέγγαρο, το οποίο ξεκινάει από την εξωτερική γωνία του ματιού σου και καταλήγει στην εσωτερική, ανάμιξε καλά τις δύο σκιές μέχρι το χρώμα να γίνει ενιαίο.

Πηγή: joytv.gr