Κινήσεις που θα σε κάνουν ακαταμάχητη

Γιατί κάποιες γυναίκες καταφέρνουν πάντα να εντυπωσιάζουν και να κερδίζουν τις εντυπώσεις και κάποιες άλλες όχι; Εάν έχεις αναρωτηθεί γιατί κάποιες γυναίκες φαίνεται να τα έχουν όλα, ομορφιά, στιλ, την προσοχή των αντρών και γιατί όχι και την ευτυχία που πάντα έψαχναν, ανακάλυψε 10 κινήσεις που κάνουν κάθε γυναίκα ακαταμάχητη!

1.Χαμόγελο: Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά ακόμα κι αν δεν είχες καλή μέρα, ένα χαμόγελο σου μπορεί να φτιάξει τη δική σου διάθεση αλλά και των άλλων.

2.Κάνε κομπλιμέντα: Εάν σου αρέσει κάτι πάνω του, να του το πεις. Οι άντρες σε βρίσκουν ακαταμάχητη όταν τους τονώνεις την αυτοπεποίθηση και ξέρουν ότι σου αρέσουν!

3.Παιχνίδι: Σε όλους αρέσουν οι ευδιάθετοι άνθρωποι, πόσω μάλλον σε εκείνον! Ένα χάδι, ένα αστείο, ένα παιχνίδι θα του δείξει ότι ενδιαφέρεσαι και θα σε «ανεβάσει» στα μάτια του.

4.«Βασικά, καλησπέρα σας»: Ο τρόπος που χαιρετάς κάποιο πάντα δημιουργεί μια καλή εντύπωση, για αυτό φρόντισε να είσαι ευχάριστη και άνετη από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

5.Μην είσαι πάντα σοβαρή. Κάποιες στιγμές χρειάζονται σοβαρότητα και κάποιες στιγμές θέλουν διασκέδαση. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν να περνούν καλά!

6.Να είσαι θετική: Μπορεί να θέλεις να μοιραστείς τη γκρίνια, τα παράπονα και τις απαισιόδοξες σκέψεις σου, όμως τις μέρες που θέλεις να είσαι ακαταμάχητη καλό είναι να τις αφήσεις στην άκρη.

7.Μην μιλάς για τα παλιά: Αν θέλεις να τον εντυπωσιάσεις καλό είναι να μην αναφερθείς σε παλιούς έρωτες!

8.Μην είσαι πολύ… ειλικρινής: Όχι, δεν λέμε, να πεις ψέματα αλλά μην τα πεις όλα από το πρώτο ραντεβού, άσε κάτι και για την φαντασία!

9.Στρατηγική: Μην προχωρήσεις μια σχέση εάν δεν είσαι πρώτα σίγουρη ότι ταιριάζετε. Οι ακαταμάχητες γυναίκες ξέρουν από… σωστό timing!

10.Μην τον θεωρείς δεδομένο: Να του δείχνεις την ευγνωμοσύνη σου και την αγάπη σου! Τα συναισθήματά σου σε κάνουν πιο ακαταμάχητη σε εκείνον που λατρεύεις…

 

Πηγή: joytv