Σου αρέσει; Δείξτης το με τον σωστό τρόπο

Συχνά οι άνδρες εκφράζουμε με δυσκολία τα συναισθήματα μας, όχι μόνο απέναντι στις γυναίκες αλλά και γενικότερα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γίνουμε κατανοητοί από τους υπόλοιπους στον βαθμό που θα θέλαμε.

Αυτό ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα και εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η γυναίκα που σου αρέσει θα ήθελε να είναι μαζί σου, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Η διαδικασία λοιπόν που εκφράζεσαι στην γυναίκα, εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την δική σου δυνατότητα να προβάλλεις τα «θέλω» σου, καθώς, όπως καταλαβαίνεις οι περισσότερες ερωτικές σχέσεις ξεκινούν από την δράση του άνδρα, να της δείξει ότι του αρέσει και την θέλει.

Αυτό λοιπόν δέχεται εκείνη σαν ερέθισμα και έτσι κρίνει αν σε βρίσκει ελκυστικό για να κάνει κάποια σχέση μαζί σου.

Ο τρόπος που μπορείς να δείξεις σε γυναίκες ότι σου αρέσουν αποτελούσε γρίφο για εμένα, μέχρι να κατανοήσω ότι πρόκειται για ένα από τα πιο απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Φυσικά, δεν ήταν τόσο εύκολο, ειδικά στην αρχή, παρά την απλότητα με την οποία μπορείς να ξετυλίγεις τον εαυτό σου μπροστά της και θέλει εξάσκηση για να το εφαρμόσεις με άνεση.

 

Επικοινώνησε Μαζί της Τακτικά για να Αισθανθεί ότι σου Αρέσει
Όπως είναι φυσικό, πολλά πράγματα εξαρτώνται από την ικανότητα μας να έχουμε άμεση και γρήγορη επικοινωνία μεταξύ μας.

Έτσι και η γυναίκα, αισθάνεται περισσότερο οικεία με έναν άνθρωπο που σε πρώτη φάση τουλάχιστον επικοινωνεί τακτικά μαζί της, έτσι ώστε να καταλάβει ότι την σκέφτεται και δείχνει ενδιαφέρον για να μάθει τα νέα της.

Άρα θα πρέπει να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή και τον χρόνο που χρειάζεται στην γυναίκα που θέλεις, για να σε γνωρίσει καλύτερα, όπως μέσα από μια απλή βόλτα με τα πόδια ή λίγα λεπτά επικοινωνίας στο σημείο που έτυχε να την συναντήσεις.

 

Πρότεινε της να Βγείτε για να Καταλάβει ότι σου Αρέσει
Όποτε και αν προτείνεις σε μια γυναίκα να συναντηθείτε οι δύο σας κάπου έξω ή την προσκαλείς στο σπίτι σου, άμεσα αντιλαμβάνεται και εκείνη ότι είναι πολύ πιθανόν να ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία σας ή ότι δεν την βλέπεις φιλικά.

Χωρίς να χρειάζεται να αναλύσεις αμέσως πώς το σκέφτεσαι, θα διαπιστώσεις ότι είναι απαραίτητο, αν δεν επιθυμείς να της το πεις λεκτικά ότι σου αρέσει σαν γυναίκα, να δείξεις την επιθυμία σου να μιλήσετε από κοντά μόνοι σας.

Με αυτό τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον θα αναρωτιέται για εσένα μέχρι να βρεθείτε από κοντά ή ακόμα μπορεί και να σε ρωτήσει για την έξοδο σας και τον λόγο που θέλεις να την συναντήσεις.

Απέφυγε τις ταμπέλες στην συνάντηση σας, ότι θα βγείτε φιλικά ή όχι και απλά δείξε της ότι είσαι άνετος με αυτό και απλά θα ήθελες να την γνωρίσεις καλύτερα σε πρώτη φάση.

Μπορεί να φοβάσαι να της δείξεις πως σου αρέσει, για αυτό και θα ήταν αρκετά χρήσιμο να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο:

 

Πηγή: menofstyle