Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6 Μαρτίου

  • Τρίτη, 6 Μάρτιος 2018 07:49
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ο Ερμής από σήμερα στον Κριό! Ώρα για ειλικρίνεια, επιθετικότητα, καθαρότητα, σταράτα λόγια και δυναμικές επαφές αλλά και μετακινήσεις! Οι ευνοημένοι; Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα σε καταλάβει μια απραξία, μια διάθεση ότι αυτά με τα οποία ασχολείσαι δε σε ικανοποιούν. Πρέπει, λοιπόν, να κάνεις κάτι, πριν παγιδευτείς στη ρουτίνα και δε βρίσκεις κουράγιο να την αλλάξεις. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, κάνε βήματα μπροστά, ψάξε για καινούργιες δραστηριότητες, δοκίμασε πρωτόγνωρα πράγματα, τόλμα ταξίδια σε καινούργια μέρη, άσε πίσω σου τα τετριμμένα και θα δεις τη διάθεσή σου να αλλάζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να κάνεις κάποια βήματα και να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε ευνοήσει, για να γίνει η σχέση σου ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ μου, και σήμερα θα δείξεις υπευθυνότητα, επιδιώκοντας όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι άνθρωποι στο οικείο περιβάλλον σου, Ταύρε μου, μπορούν να λένε την άποψη και τη συμβουλή τους, δεν επιτρέπεται όμως να ρυθμίζουν τη ζωή και τα «θέλω» σου. Εσύ, λοιπόν, θα σφάλλεις, αν τους το επιτρέπεις. Κάθε ενήλικο άτομο πρέπει να παίρνει τη ζωή του και τις υποχρεώσεις της στα χέρια του, για να μάθει να τις διαχειρίζεται. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ, ώστε να διδαχθείς πως να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες και να πραγματοποιείς τα όνειρά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις, Ταύρε μου, ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα, παρασυρόμενος σε αγορές που θα σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ημέρα με την ημέρα, Δίδυμέ μου, καταλαβαίνεις όλο και περισσότερο, πως τα περιθώρια στενεύουν. Πρέπει, λοιπόν, να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που άφησες άλυτα πάρα πολύ καιρό, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα θέματα. Δε χρειάζεται να σε πιάνει άγχος, αφού έχεις ακόμη περιθώριο. Υπάρχουν φιλικά πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο να μη δημιουργήσεις με τη συμπεριφορά σου σύγχυση και ανασφάλειες στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είσαι ευαίσθητος άνθρωπος, Καρκίνε μου, και αυτό κάνει κάποιους να σε θεωρούν αδύναμο. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, θα θεωρείς ηθική σου υποχρέωση να προσφέρεις τη βοήθειά σου στους άλλους. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρος, ότι ο άλλος θέλει πραγματικά την αρωγή σου, διότι αν δεν τη χρειάζεται, το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για σένα και θα πληγωθείς. Όποιος πραγματικά θέλει τη βοήθειά σου, θα τη ζητήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Καρκίνε μου, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα ανατρέψουν πλήρως τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά – σιγά τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε συμφωνίες και υπογραφές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα όμορφα συναισθήματα που τρέφεις για τους ανθρώπους, Λέων μου, σε κάνουν κάποιες φορές να τους εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα. Σε αυτήν την έντονη καλοπιστία σου, οφείλεται η κακή ψυχολογία που έχεις αυτό το διάστημα. Πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν είναι όλοι καλοί. Βάλε κριτήρια, ξεκαθάρισε μέσα σου, ποιοι είναι αυτοί που σου ταιριάζουν και δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε όσους την αξίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, πολλά πράγματα που δε σου άρεσαν, θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Λέων, και θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς πάντως, αφού από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι βελτιωμένα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις την ικανότητα για ευελιξία και σωστές αποφάσεις. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν τις δικές σου ικανότητες, εσύ όμως δείχνεις να μην τις εμπιστεύεσαι. Δείξε μεγαλύτερη σιγουριά, έχε πίστη στις ιδέες σου και κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν εσένα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθείς πολύ καλά. Σταμάτα, λοιπόν, να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές! Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, η ισχυρή πλευρά του χαρακτήρα σου θα ρυθμίζει τις επιλογές σου. Κινείσαι συνεχώς στα όρια του απόλυτου και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου μια στιγμή χαλάρωσης. Αυτοπεριορίζεσαι, απορρίπτοντας καταστάσεις και επαφές που περιέχουν χαλαρότητα και ελευθερία κινήσεων. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου και ζήσε πιο ελεύθερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι θετικές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις, αλλά καθυστερούν. Πρέπει επίσης να ξέρεις, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα δύσκολα πέρασαν, Σκορπιέ, και όλα γύρω σου το φωνάζουν! Από σήμερα, λοιπόν, το πρόγραμμα έχει χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση. Ήρθε επιτέλους η ώρα να ενδιαφερθείς για σένα. Κοίτα στον καθρέφτη, δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου, ότι θα αλλάξεις πορεία στη ζωή σου και πραγματοποίησέ το. Κάνε όνειρα και κατάστρωσε σχέδια για μια μεγάλη αλλαγή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι μερικά πράγματα που του λες είναι για το καλό της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θέλεις να πετύχεις κάποια πράγματα και προβληματίζεσαι. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είσαι ακούραστο άτομο, Τοξότη, και δουλεύεις συνεχώς πάνω σε σχέδια που θα βελτιώσουν τη ζωή, τόσο τη δική σου, όσο και αυτών, για τους οποίους νοιάζεσαι. Αφαιρείς όμως πολύ χρόνο από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σου και δημιουργείς μεγάλα κενά στις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Ρύθμισε με καλύτερο τρόπο το χρόνο που καταναλώνεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου και να θυμάσαι, ότι δεν πειράζει αν το αποτέλεσμα έρθει λίγο πιο αργά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις, Τοξότη, ότι εσύ θα έχεις στα χέρια σου τη σχέση σου και την πορεία της. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις τις καταστάσεις ιδανικές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, ενώ θα δέχεσαι πολλές προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, που ο Ερμής μπαίνει στον Κριό, καλλιέργησε τους σπόρους των οραμάτων σου, δούλεψε πιστεύοντας σε αυτά και θα τα δεις σύντομα να αποδίδουν! Δεν είναι δύσκολο, απλά βασίσου στις ικανότητές σου και στη δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Γυρίζοντας σελίδα, θα απολαύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που ίσως υπάρχουν στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο δε θα είναι άσχημα, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα Υδροχόε, η μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα, χωρίς ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Έχεις φροντίσει να μην αφήνεις άλυτα προβλήματα. Είσαι οργανωτικό άτομο και θέλεις να είναι όλα ρυθμισμένα στη ζωή σου. Η νηφαλιότητα και η ηρεμία σου κάνει το φιλικό σου περιβάλλον να επιζητά τη συντροφιά σου και κάποιους από τους κοντινούς σου ανθρώπους να προσπαθούν να αντιγράψουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις. Βοήθησέ τους να το πετύχουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και σε βεβαιώνω, ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μη σε πιάνει χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που αυτή την περίοδο έχεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από τη θεωρία στην πράξη, Ιχθύ μου, ο δρόμος μπορεί να είναι μακρύς και κουραστικός, αλλά δεν είναι αδιάβατος. Κάνε, λοιπόν, σήμερα την προσπάθειά σου και δείξε ότι μπορείς να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα. Πίστεψε στον εαυτό σου και απόδειξε πρώτα σε σένα, ότι έχεις ικανότητες και ταλέντα, που μέχρι σήμερα αφήνεις ανεκμετάλλευτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κινήσεις στη σχέση σου, Ιχθύ μου, για να εξελιχθούν μερικές καταστάσεις καλύτερα, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, σήμερα τα πράγματα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε πάντως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο