Τι κάνει τους ανθρώπους με λακκάκια τόσο ξεχωριστούς

  • Δευτέρα, 5 Μάρτιος 2018 22:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Έχετε την τύχη να έχετε γεννηθεί με αυτά τα γλυκά λακκάκια στα μάγουλά σας; Έχετε, μήπως, αποκτήσει και έναν μικρό κλώνο με τα ίδια; Ε, τότε έχετε τουλάχιστον δέκα καλούς λόγους για να νιώθετε ξεχωριστοί… (αλλά μάλλον το ξέρετε ήδη). Οι υπόλοιποι, δείτε γιατί δικαιολογούμαστε να ζηλεύουμε.

1. Λακκάκια έχει το 20% του πληθυσμού στον πλανήτη –το υπόλοιπο 80%, μπορεί μόνο να τα ονειρευτεί.

2. Τα λακκάκια είναι στην πραγματικότητα ένα φυσικό ελάττωμα του μυ των ζυγωματικών.

3. Είναι ένα κληρονομικό χαρακτηριστικό –τα αποκτά, δηλαδή, κανείς μόνο χάρη στα γονίδια των γονιών του. Και αυτό… αν είναι τυχερός!

4. Μπορείτε, όμως, να πληρώσετε έναν καλό πλαστικό χειρουργό για να σας τα δημιουργήσει –εσείς οι πολλοί που δεν τα έχετε.

5. Συχνά, τα άτομα με λακκάκια είναι εξαιρετικά δημοφιλή: Είναι αξιόπιστα και συνεπή, ζουν τη ζωή στο έπακρο και έχουν τον τρόπο τους στο να γίνονται αρεστοί στους άλλους.

6. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, θεωρούνται και πολύ πιο σέξι!

7. Όταν χαμογελούν… είναι τόσο χαριτωμένοι!

8. Δεν είναι τυχαίο ότι το 60% των stars του Hollywood -που κατά κανόνα θεωρούνται ωραίοι- έχει λακκάκια…

9. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το να έχει κανείς λακκάκια στο πρόσωπο τον κάνει να δείχνει πολύ νεώτερος από όσο πραγματικά είναι. Ο λόγος είναι ότι τα λακκάκια είναι κύριο χαρακτηριστικό των μωρών και των παιδιών.

10. Κάποιοι πολιτισμοί θεωρούν τα λακκάκια σημάδι καλής τύχης και ευμάρειας. (Αν έχετε κανέναν φίλο με λακκάκια, καλέστε τον να πάτε μαζί στο καζίνο!).

πηγή:mama365.gr