Ζώδια και εκπλήξεις: Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια;

  • Δευτέρα, 5 Μάρτιος 2018 20:38
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Είναι έτοιμοι όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού για αιφνιδιασμούς; Ποιος πρωτοστατεί, ποιος είναι συγκρατημένος και ποιος νιώθει άβολα; Τι είδους εκπλήξεις προτιμούν;

ΚΡΙΟΣ Οι πρωτοβουλίες είναι για τον Κριό από μόνες τους μια ευχάριστη έκπληξη, οπότε και μόνο η πράξη σου τον συναρπάζει. Δέχεται την έκπληξη -όποια και αν είναι- και την ανταποδίδει άμεσα. Κανείς άλλος δεν θα την εκτιμήσει όσο αυτός, αρκεί να μην έχεις προλάβει μια ενδεχόμενη δική του.

ΤΑΥΡΟΣ Αν η έκπληξη δεν είναι φάρσα… είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά αν πρόκειται για ένα κουτί γλυκά ή ένα δείπνο σε gourmet εστιατόριο. Εκτιμά πολύ τις εκπλήξεις, ειδικά αυτές που θα τον κάνουν υλικά και συναισθηματικά πλουσιότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ Έκπληξη γι’ αυτόν είναι να καταλάβεις το χιούμορ του και να μην τον παρεξηγήσεις όταν προσπαθεί να εκφραστεί. Δεν ενθουσιάζεται εύκολα με τις εκπλήξεις γιατί θεωρεί πως δύσκολα θα βρεθεί κάποιος πιο επινοητικός από αυτόν και κάτι πιο εφευρετικό από το δικό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δεν του αρέσει να εισβάλουν στη ζωή του. Οι εκπλήξεις για έναν Καρκίνο είναι σαν απρόσκλητοι επισκέπτες, την ώρα που έχει αποφασίσει να ξαπλώσει ολόγυμνος το κρεβάτι του, με το «μην ενοχλείτε» έξω από την πόρτα.

ΛΕΩΝ Γι’ αυτές ζει και αναπνέει. Ο καλύτερος διοργανωτής, ο πιο δεκτικός και ο πιο δοτικός. Θα σε ευχαριστήσει ακόμα και αν δεν του αρέσει η έκπληξη και θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικός. Ριγεί δε, σε αντικείμενα που εντυπωσιάζουν, αλλά αν δεν ενθουσιαστεί, θα σε κάνει με τον τρόπο του, να μην το προσπαθήσεις ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πας να αιφνιδιάσεις έναν Παρθένο; Μη σε ξεγελάει η ευγένειά του και η αποδοχή της έκπληξης. Θα στη συζητήσει τόσο πολύ και θα την αναλύσει ακόμα περισσότερο που θα καταντήσει διαπραγμάτευση. Τουλάχιστον, κάνε την διακριτικά ή βεβαιώσου για τα ενδιαφέροντά του.

ΖΥΓΟΣ Όχι μόνο του αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά τις επιζητά με τον τρόπο του. Θα σου χαρίσει εκείνο το τεράστιο ναρκισσιστικό του χαμόγελο και θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι έκανες το μεγαλύτερο ευεργέτημα, με μια προϋπόθεση: Η έκπληξή σου να αρμόζει στις επιθυμίες του. Μην σου τύχει Ζυγός ξινισμένος γιατί θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ `Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την αντίδρασή του γιατί την κρύβει, είτε του αρέσει η έκπληξη, είτε όχι. Δεν εκδηλώνεται διαχυτικά και συνήθως δεν θεωρεί έκπληξη αυτό που συνηθίζουν να θεωρούν οι άλλοι. Οι εκπλήξεις εκλαμβάνονται ως επιβεβαίωση της αξίας του και τις ανταποδίδει με ακριβώς το ίδιο σκεπτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ Εκπλήσσεται και εκπλήσσει συνεχώς. Γι’ αυτόν οι εκπλήξεις είναι μια συχνή και απαραίτητη διαδικασία, κάτι σαν το αλατοπίπερο στο φαγητό. Τις αποδέχεται και τις προσφέρει σαν μια πρόταση για το ταξίδι των ονείρων του με όλα τα έξοδα πληρωμένα και δεν διανοείται ζωή χωρίς αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις γιατί αισθάνεται πως πρέπει να ανταποδώσει, σύμφωνα με τις αρχές του. Περισσότερο πιέζεται παρά χαίρεται, ωστόσο έχει και αυτός το κουμπί του. Γενικά όμως, η μόνη περίπτωση να την εκτιμήσει, είναι να τον διαβεβαιώσεις πως ήταν η πρώτη και η τελευταία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Έχει ένα θέμα με τις εκπλήξεις γιατί δεν τις αποδέχεται από όλους. Θεωρεί πως θα πρέπει να σε γνωρίζει καιρό και να σε έχει εμπιστευτεί. Έχει και γι’ αυτές μια θεωρία, που μοιάζει με τις ασφάλειες ζωής: Όσο πιο αργά τις κάνεις τόσο περισσότερο εκτιμάς την αξία τους.

ΙΧΘΥΕΣ Η ρήση «ωριμάζεις, όταν παύεις να εκπλήσσεσαι» αποτελεί για έναν Ιχθύ ένδειξη πως δεν θα ωριμάσει ποτέ, εφόσον επιμένει να εκπλήσσεται. Η φαντασία του τον οδηγεί στο να κάνει τις πιο απολαυστικές, ενώ θεωρεί έκπληξη ακόμα και την πιο συνηθισμένη χειρονομία. Δεν χρειάζεται και πολλά, ούτε εσύ μεγάλη προσπάθεια αφού ζει μόνιμα στο θαυμαστό κόσμο τους.

astrology.gr