Στο Ρέθυμνο ακόμα και το Λιμενικό παρκάρει ανάποδα

  • Δευτέρα, 5 Μάρτιος 2018 21:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Όποιος κυκλοφορεί στο Ρέθυμνο ξέρει πολύ καλά τι γίνεται με τα παρκαρίσματα και έχουν δει πολλά τα μάτια του.

Το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και στην παραλία. Συνεχώς παρκάρουν στην άκρη του δρόμου χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα και κανείς αλλά μετά, αν βρουν κλήση στο αμάξι τους, κατεβάζουν θεούς και δαίμονες για τους "κακούς" που τόλμησαν να τους γράψουν ενώ είχαν πάει να πιούν έναν καφέ. 

Σε καθημερινή, σχεδόν, βάση το λιμενικό κάνει την καθιερωμένη περιπολία στον παραλιακό δρόμο της πόλης και αφήνει τα γνωστά σημειώματα στα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα. Κανείς , εκτός από όσους έχουν πάρει τέτοιο σημείωμα, δεν λέει πως κάνουν κάτι κακό. Καλά κάνουνκαι τους γράφουν, άσχετα αν το πάθημα δεν γίνεται μάθημα. 

Οι λιμενικοί της πόλης όμως, αν και τα γραφεία του λιμενικού σώματος είναι πάρα πολύ κοντά από το σημείο στο οποίο πάνε για έλεγχο, παίρνουν το αμάξι της υπηρεσίας τους και παρκάρουν πάνω στην παραλία. Κάποιες φορές βέβαια, παρκάρουν λίγο πιο παράνομα από αυτούς που πάνε να γράψουν. Όπως χθες, που πιάστηκαν να έχουν παρκάρει τελείως αντίθετα. Δείτε και θα καταλάβετε.

Φυσικά στο ξεπαρκάρισμα ζορίστηκαν λίγο λόγω κίνησης, αλλά τουλάχιστον δεν έκαναν κάποια αναστροφή που θα σόκαρε τους πάντες... Μήπως θα ήταν καλύτερα να πηγαίνουν κάποιες φορές με τα πόδια και εκείνοι; 

 

Φωτογραφίες : Μιχάλης Π.