Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 3 Μαρτίου

  • Σάββατο, 3 Μάρτιος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλό Σαββατοκύριακο! Η Τύχη συνεχίζει να ευνοεί επαφές και μετακινήσεις, μηνύματα και ραντεβού και σήμερα, με την χθεσινή επιρροή του Τριγώνου Ερμή-Δία! Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα έχουν τα καλύτερα νέα!
Αναλυτικά, οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Σάββατο 3 Μαρτίου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η βελτίωση της σχέσης σου με το συγγενικό περιβάλλον, Κριέ μου, επαναφέρει τις ισορροπίες που έχουν από καιρό χαθεί. Κάποια μεθόδευση ενός ατόμου, για το δικό του προσωπικό όφελος, κατάφερε αυτή την απομάκρυνση. Η κατάσταση έρχεται στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζει πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές στη σχέση σου, Κριέ, κάνεις κάποια πράγματα, που μπορεί να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και ξεκινάς να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα για να αντιμετωπίσεις προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φιλικές συναναστροφές, Ταύρε, συζητήσεις και νέες γνωριμίες περιλαμβάνει το σκηνικό των ερχόμενων ημερών. Κατά τη διάρκεια μίας μετακίνησης, προκύπτει μια συνάντηση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο, που θα λειτουργήσει καθοριστικά στο μέλλον. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ταύρε μου. Θα βρεις με πολύ μεγάλη επιτυχία τις λύσεις που θέλεις για τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, κυλά ομαλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, αφού θέλεις να κάνεις πολύ καλύτερα όλα τα πράγματα. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις ρίσκα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια, Δίδυμε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εξαιτίας προβλημάτων που οδηγούν σε δυσχερείς καταστάσεις. Η βοήθειά σου είναι καθοριστικής σημασίας. Μην αδιαφορήσεις, αλλά και μην υπερβάλλεις, αφήνοντας περιθώριο σε άλλους να σου φορτώσουν το δικό τους κομμάτι ευθύνης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα, Δίδυμε. Δέξου σήμερα μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε, ώστε να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Δίδυμε, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά παράλληλα πρέπει λίγο να χαλαρώσεις από πολύ άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο αυτή χωρίς προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγνόησε πλήρως, Καρκίνε μου, την κακεντρέχεια κάποιων που συνηθίζουν να εμπλέκονται με σχόλια και κατηγορίες. Το ποιόν τους είναι γνωστό. Ο χρόνος δικαιώνει τη στάση σου και απομακρύνεται κάθε προσπάθεια παρέμβασης. Η δική σου σιωπή είναι το όπλο εναντίον τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε μου, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου είναι στα ύψη της σήμερα, Καρκίνε, και θέλεις να τακτοποιήσεις στο χώρο της δουλειάς σου λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου πάντως, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η επιτυχία είναι δεδομένη, Λέων, παρόλο που δεν το γνωρίζεις. Η πίστη στο όραμά σου, αλλά και η συνέπεια και η επιμονή που έδειξες, αναγνωρίζονται τώρα και βιώνεις τεράστια ικανοποίηση. Μην αφήσεις, λοιπόν, την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσει σε αλλαγή πορείας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Λέων, θα είναι στα ύψη του σήμερα! Συζήτησε με το ταίρι σου, κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις τέλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Λέων, να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Μπορείς να ξεκλειδώσεις ζητήματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί σήμερα να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο χαμένος χρόνος αποκαθίσταται τώρα, Παρθένε, μέσα από κινήσεις που σε απελευθερώνουν ολοκληρωτικά. Νέες εμπειρίες σου ανοίγουν ορίζοντες και διαφοροποιούν την οπτική σου απέναντι στις καταστάσεις. Σύντομα θα λάβεις κάποιο δώρο που δεν περιμένεις, ενώ κι ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό δεν αποκλείεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Παρθένε, για να περάσεις πολύ όμορφα κι ερωτικά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι, αφού ο Άρης από τον Τοξότη και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, μίλησε σήμερα με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν , σταματώντας τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις χρηματικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Δείξε ψυχραιμία, Ζυγέ μου, απέναντι σε ένα πρόβλημα, που κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά. Σύντομα θα απομακρυνθεί χωρίς να αφήσει ίχνη, αρκεί η στάση σου να μη δημιουργήσει λαβή για σχόλια στον κοινωνικό σου περίγυρο. Φέρσου με σοβαρότητα και πρόσεξε πολύ τι θα πεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, χρειάζεται να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις πιο ήρεμα για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να ετοιμάσεις το σχετικό προϋπολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η καταπίεση που βίωσες για πολλά χρόνια, Σκορπιέ μου, σε οδήγησε (και) σε υπερβολές. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αποκαταστήσει την πειραγμένη σου εικόνα και προχώρησε σε κινήσεις που θα δημιουργήσουν το κατάλληλο έδαφος, για να κινηθείς στο μέλλον. Η εμπειρία που απέκτησες θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμβουλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Σκορπιέ, τα πείσματα στη σχέση σου είναι καλά, αλλά όταν γίνονται συνέχεια, θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται για να νιώσεις όμορφα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που μπορεί να περιττεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μην συμβιβάζεσαι, Τοξότη, με ανθρώπους και συμπεριφορές που δε σου αξίζουν. Πολλές φορές η απομάκρυνση είναι η καλύτερη λύση για να διατηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία, αλλά και την αξιοπρέπεια. Απομακρύνσου δίχως εξηγήσεις, διακριτικά και με σοβαρότητα. Αν σου ζητηθεί ο λόγος, τότε αξίζει να μιλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα προσπαθήσεις να φτάσεις στην ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις, να ξέρεις, ότι αυτό που θα ζητήσεις θα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Κι αν η μοναξιά ακόμη δεν λέει να φύγει από κοντά σου, να θυμάσαι, ότι αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς, μπορούν να συμβούν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε σήμερα να σπαταλήσεις χρήματα και καλό είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σύντομα, Αιγόκερε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία συμφωνία με ευνοϊκούς όρους για σένα. Σκέψου πάντως, αν οι συνθήκες της αξιοποίησής της είναι κατάλληλες για την καθημερινότητά σου και αν το αποτέλεσμα στο οποίο σε οδηγεί, σε ευχαριστεί. Μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν, που αφορούν τη σχέση σου. Έχεις την εύνοια των πλανητών και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα τα πας πολύ καλά, ενώ ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο καλύτερος γιατρός, Υδροχόε μου, είναι ο χρόνος που πέρασε. Η κατάσταση αλλάζει, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέες ευκαιρίες θα σε κάνουν να ξεχάσεις τις δυσκολίες που έζησες. Ο εφιάλτης του παρελθόντος υποχωρεί. Μην αφήνεις, λοιπόν, τις άσχημες σκέψεις να σε κρατούν σε αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου, Υδροχόε μου, και πες αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ. Η μέρα πάντως θα είναι ερωτική και άκρως ρομαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα βρεθείς, Υδροχόε, σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, θετικότερη. Πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Μην υπονομεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό, Ιχθύ μου, μέσω του φόβου της αποτυχίας. Φίλοι και συνεργάτες ασπάζονται τα ταλέντα σου! Αξιοποίησέ τα όσο καλύτερα μπορείς και ο χρόνος θα σε δικαιώσει. Το διάστημα βέβαια δεν ευνοεί τις νέες περιπέτειες, αλλά είναι κατάλληλο για συγκέντρωση και προσεκτική δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σου, Ιχθύ μου, και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι μην κάθεστε καθόλου, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δίνει τις καλύτερες επιρροές της για μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Ιχθύ, από σήμερα θα αρχίσουν να αλλάζουν, εμφανίζοντας τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις πάντως να έχεις οικονομικές ανασφάλειες και, πράγματι, έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο