Οι υποψήφιοι των βραβείων Oscars στη Χαλκιδική

Κάθε χρόνο στο φως της δημοσιότητας δίνονται και τα δώρα που κερδίζουν οι υποψήφιοι των βραβείων Oscars. Φέτος, ανάμεσα σ΄αυτά τα δώρα είναι και ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Χαλκιδική.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Oscars συμμετέχει μια ελληνική εταιρεία, το ξενοδοχείο Avaton Luxury Villas Resort. Σ΄αυτό το υπερπολυτελές κι εντυπωσιακό ξενοδοχείο θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν οι υποψήφιοι των βραβείων, όπως Daniel Day-Lewis, Sally Hawkins, Gary Oldman, Meryl Streep κι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τις φετινές κατηγορίες Oscar Α’ και Β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας, καθώς και ο παρουσιαστής της βραδιάς Jimmy Kimmel.

H Ναταλία Χατζή, στην οποία ανήκει και το ξενοδοχείο,ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ότι:

Το ξενοδοχείο μας είναι το πρώτο ελληνικό “brand”, που συγκαταλέγεται στο πακέτο δώρων αξίας 100.000 ευρώ, που κερδίζουν τα τελευταία 16 χρόνια οι υποψήφιοι των Oscar. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι έτσι προβάλλεται η Χαλκιδική σε όλα τα ξένα μέσα.

«Τα Όσκαρ για εμένα είναι μια καλή αρχή. Σπούδασα στο εξωτερικό αλλά ήθελα να γυρίσω πίσω και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θεωρώ ότι όταν οι νέοι πιστεύουν στις δυνατότητες τους και κυνηγάνε αυτό που θέλουν, μπορούν να τα καταφέρουν» προσθέτει ότι η Ναταλία Χατζή.

Το ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην περιοχή Κομίτσα, άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Ιούλιο του 2015 και κατάφερε μέσα σ΄ένα σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει ένα World Travel Award, αλλά και αφιερώματα και φωτογραφίσεις σε έντυπα όπως Condé Nast Traveller, VOGUE, BBC Good Food, MasterChef κ.α.

Σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες κρατήσεων όπως η booking.com έχει καταφέρει να κερδίσει άριστες βαθμολογίες 9,6/10 από όλο τον κόσμο.

 

Πηγή: ipop