Η κοινωνική υπηρεσία Ρεθύμνου ευχαριστεί...

  • Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 19:34
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης επιθυμεί να στείλει εγκάρδιες ευχαριστίες στους χορηγούς της για την απλόχερη και γενναιόδωρη προσφορά ειδών διατροφής και ατομικής φροντίδα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σήμερα εξυπηρετούνται 120 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενώ οι έμμεσα ωφελούμενοι είναι 220. Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο θεσμός του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες και επιχειρήσεις από τον τόπο μας . Η ανταπόκριση όλων των φορέων απέδειξε τη διάθεση προσφοράς που είναι ενεργή σε πολλούς συμπολίτες μας αλλά και παράδειγμα υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς, το οποίο ελπίζουμε να βρει ευάριθμους μιμητές. Η  αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά  όλους τους πολίτες του Δήμου που ανώνυμα προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και το 5ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου (ΑΡΣΑΝΙΟ), τους Υπαλλήλους της Γραφοτεχνικής ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.Ε., και τον  Βρεφονηπιακό Σταθμό <<Ζουζουνοσχολειό>> για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρεθύμνης κατά τον μήνα Φεβρουάριο, προσφέροντας υποστήριξη στους  συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.