Βραβείο πήρε η Κίτρινη Αποστολή - Θα το διαθέσει για την ανακαίνιση παιδικού δωματίου

  • Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018 18:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Βραβείο που συνοδευόταν από χρηματικό ποσό έλαβε η γνωστή μας Κίτρινη Αποστολή ως εθελοντική οργάνωση. Η βράβευση έγινε στη Θεσσαλονίκη και τα μέλη της ομάδας αποφάσισαν να διαθέσουν τα χρήματα για ανακαίνιση παιδικού δωματίου.

Όπως γράφει ο εμπνευστής της Κίτρινης Αποστολής Δημήτρης Αποστολάκης: “Το Σάββατο στο περιθώριο του συνεδρίου της DHL που έγινε στη Θεσσαλονίκη ήρθε μια ακόμη σημαντική βράβευση για την Κίτρινη Αποστολή!! Μετέχοντας σε ένα παγκόσμιο διαγωνισμό εκπροσωπώντας σαν Δημήτρης την Κίτρινη Αποστολή, πήραμε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, και την δεύτερη στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός αφορούσε τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο της εταιρείας που κάνουν κάτι εθελοντικά μετά το πέρας της εργασίας τους!! Για την ιστορία την 1η θέση στην Ευρώπη πήρε μια κοπέλα από τη Σλοβακία που ασχολείται με παιδιά με καρκίνο ( πολλά μπράβο).

ΥΓ: Τα χρήματα που μας δόθηκαν σαν Αποστολή θα πάνε στην ανακαίνιση ενός παιδικού δωματίου ενός μικρού μας φίλου ωφελουμενης οικογένειας!!!! Θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες όταν θα είναι έτοιμο!!! Ευχαριστούμε DHL”