Γιατί άντρες δεν αποφασίζουν εύκολα να χωρίσουν;

Θα το έχεις δει σε φίλους σου, σε πρώην σου, αλλά και στο αγόρι που σου αρέσει αλλά τα έχει με άλλη. Οι άντρες δεν αποφασίζουν εύκολα να χωρίσουν, ακόμα κι αν έχουν μια κακή σχέση που τους ταλαιπωρεί. Γιατί;

1.Φοβούνται ότι… έχουν χαραμίσει πολύ χρόνο: Τι σημαίνει αυτό; Οι γυναίκες συνήθως λέμε ‘χαράμισα τα καλύτερα μου χρόνια με εκείνον’, οι άντρες όμως δεν θέλουν καν να το υποψιαστούν. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ξόδεψαν τον χρόνο τους σε μια κοπέλα που δεν άξιζε… για αυτό παραμένουν μαζί της, για να αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο!

2.Πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά: Ναι, δεν καταλαβαίνουν ότι η σχέση έχει πρόβλημα, θεωρούν ότι όλα πάνε καλά και ότι κάποια στιγμή θα πάνε καλύτερα. Όχι, δεν είναι χαζοί, απλά δεν το αναλύουν!

3.Λένε ψέματα στον εαυτό τους: Δεν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, δεν επηρεάζονται αρνητικά από μια κακή σχέση και προτιμούν να περνάνε ‘καλά κι αγαπημένα’. Όταν υπάρχουν προβλήματα, τα βάζουν ‘κάτω από το χαλάκι’ και μετά πιστεύουν και οι ίδιοι ότι όλα είναι περίφημα. Κατά βάθος, πιστεύουν (ή μάλλον ελπίζουν) ότι θα κάνει η κοπέλα το πρώτο βήμα και θα δώσει εκείνη τέλος στην σχέση.

 

Πηγή: joytv