Τα βασικά σημάδια που φανερώνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Οι άντρες είναι περίεργα πλάσματα.Ή μάλλον αρκετά διαφορετικά από εμάς. Πιο διακριτικά, πιο ντροπαλά και σίγουρα χαμηλών τόνων. Κάπως έτσι είναι και με τα συναισθήματά τους.

Τα νιώθουν αλλά δεν μπορούν να τα φωνάξουν. Θέλουν, αλλά δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας τους. Και πώς θα καταλάβεις λοιπόν αν…έχει πέσει στον έρωτά σου; Για διάβασε παρακάτω…

1. Σου στέλνει μηνύματα για χαζούς λόγους. Αυτό είναι από τα πιο βασικά και τρανταχτά σημάδια για τον εξής απλούστατο λόγο: Κανένας άντρας δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να στείλει μήνυμα, αν δε γουστάρει πολύ μία γυναίκα. Με τους φίλους και την οικογένειά του επικοινωνεί με τηλέφωνα, κάτι που αυτομάτως καθιστά το γραπτό μήνυμα, σχεδόν άχρηστο. Οπότε, όταν σου στέλνει, και δεν είναι για να βρεθείτε, αλλά απλά σου λέει κάτι τύπου: «Μόλις ξεκίνησε το Love Actually στο τάδε κανάλι και θυμάμαι ότι σου άρεσε», τότε να είσαι σίγουρη ότι μάλλον έχει αρχίσει να τη δαγκώνει τη λαμαρίνα.

2. Και μετά τα χαζούλικα μηνύματα, έχουμε και τα τηλέφωνα άνευ λόγου και αιτίας. Δεδομένου ότι δεν είσαι η μαμά του ή η αδερφή του, δεν τον παίρνεις για θέματα δουλειάς, και δεν είσαι σε ένα πηγάδι και πνίγεσαι, τότε μάλλον σου τηλεφωνεί γιατί απλά θέλει να ακούσει τη φωνή σου. Αν πάρεις και ως δεδομένο ότι οι άντρες έχουν κάκιστη σχέση με το κινητό τους, τότε ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι με το αγόρι αυτό σας συνδέει κάτι παραπάνω από απλό σεξ.

3. Δε δέχεται πλέον μηνύματα από άλλους, που στην προκειμένη είναι από άλλες. Ένας άντρας, όταν απλά βγαίνει με μία γυναίκα, χωρίς φυσικά να είναι σίγουρος, δεν κλείνει καμία πόρτα και συνεχίζει να έχει επαφές και με λοιπές… καβάτζες όπως τις αποκαλούν. Αν αυτό συμβαίνει, τότε σίγουρα το κινητό του χτυπάει και σίγουρα εκείνος δεν κάνει και καμία προσπάθεια να το κρύψει. Αν όμως παρατηρήσεις ότι τα μηνύματα που δέχεται μειώνονται επικίνδυνα, τότε μάλλον του έχεις κάνει… μάγια. Όπως και οι ίδιοι υποστηρίζουν, είναι μεγάλη απόφαση να κόψεις μία γυναίκα για μία άλλη, όταν η δεύτερη δε σημαίνει κάτι παραπάνω για σένα.

4. Και πάμε και σε κάτι άλλο βασικό: Σε περίπτωση που δεν είσαι στιλίστρια, που σημαίνει ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται για την επαγγελματική σου γνώμη αλλά για την προσωπική, και σου ζητάει συμβουλές σχετικά με το ντύσιμό του ή σε καλεί να πάτε μαζί για ψώνια, τότε μάλλον θέλει να είναι του γούστου σου και όχι style icon.

5. Oι φίλοι του κάνουν παράπονα: Ένας άντρας δεν υπάρχει περίπτωση να παραμελήσει τους φίλους του για κανέναν απολύτως λόγο, εκτός πια κι αν ο λόγος αυτός είναι σοβαρός: Εσύ. Αν λοιπόν ακούσεις κάποιον να τον ρωτάει πού χάθηκε, τότε να ξέρεις είσαι σε καλό δρόμο. Προσοχή: Αν νομίζεις όμως ότι θα κόψεις τις μπύρες και τους αγώνες με τους κολλητούς, τότε είσαι γελασμένη. Μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός, όλα θα επιστρέψουν στην κανονική τους ροή, και αυτό είναι το φυσιολογικό αν μας ρωτάς.

queen.gr