Ποια ζώδια θα κάνουν το καλύτερο σεξ αυτή τη χρονιά;

Αν έλεγες στον μπαμπά σου κάποτε πριν Χ χρόνια, ότι το πότε θα σε συλλάβει με τη μαμά σου και το πότε θα γεννηθείς, θα είχε να κάνει με το πόσο σεξ θα έκανες το μακρινό έτος 2018, πιθανότατα δε θα περνούσε καλά.

Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα, φίλη αναγνώστρια. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες και τις πλανητικές μετακινήσεις, υπάρχουν κάποια ζώδια που θα οριζοντιωθούν με μεγαλύτερη συχνότητα και μεγαλύτερη επιτυχία φέτος. Θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια, θα τρίξουν τα κρεβάτια, θα καεί το πελεκούδι και κατάλαβες τι θέλω να πω.

Για τέσσερα ζώδια, το 2018 θα είναι πιο ερωτικό, πιο σέξι, πιο hot από τα υπόλοιπα.

 

Κριός
Η λίμπιντο θα εκτιναχθεί φέτος, Κριέ. Θα θελήσεις να εξερευνήσεις την πιο εκρηκτική σου πλευρά και τις πιο κρυφές σεξουαλικές σου επιθυμίες. Μπορεί να κάνεις ίσως το καλύτερο σεξ της ζωής σου, αλλά θα συνεχίσουν να προκύπτουν άλλα ζητήματα για τη σχέση σου. Αν νιώθεις ότι κάποιος παραβιάζει τον προσωπικό σου χώρο, δοκίμασε να επανεξετάσεις αυτά που έχεις - ίσως είναι περισσότερα απ' όσα χρειάζεσαι.

Παρθένος
Το 2018 θα δεις τον εαυτό σου πιο καθαρά, ιδιαίτερα στο πώς εκφράζεις την οικειότητά σου. Όταν τα πράγματα στο μυαλό σου πάνε καλά, οι σκέψεις σου δημιουργούν μια όμορφη πραγματικότητα. Όταν όμως οι φόβοι και τα άγχη σε κυριεύουν, βάζεις εμπόδια στις σχέσεις σου. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδέψεις για να καθαρίσεις το μέσα σου το πρώτο μισό του χρόνου, τόσο περισσότερο χώρο θα έχεις για να εκφράσεις το πάθος σου, στο δεύτερο.

Αιγόκερως
Αυτή είναι η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα αρχίσεις να διορθώνεις τα θέματα γύρω από την οικειότητα και την επικοινωνία σου, Αιγόκερε. Ως ζώδιο της Γης, θάβεις τις ευαισθησίες σου, αλλά έχεις πληγωθεί στο παρελθόν. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχεις υψώσει τοίχους για να μην ξαναπληγωθείς. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα δεις ότι αυτά τα όρια λειτουργούν υπέρ σου. Οι δεσμεύσεις που έχεις κάνει απέναντι στον εαυτό σου προκειμένου να τον σέβεσαι, αλλά και το πόσο έχεις πονέσει, θα αποφέρουν καρπούς στο τέλος. Θα βρεις συντρόφους που μπορούν τελικά να σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι.

Ιχθύες
Πέρασες πολύ καιρό που ήθελες να πας στο επόμενο επίπεδο με τον σύντροφό σου, αλλά δεν είχαν όλες σου οι σχέσεις τα ίδια μυαλά. Φέτος θα νιώσεις ότι συνδέεστε σε περισσότερα επίπεδα με τους συντρόφους σου. Το καλύτερο σεξ της ζωής σου δεν είναι απαραίτητα με κάποιον για τον οποίο πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην καρδιά σου, κι έτσι θα διώξεις εκείνους που δεν είναι πρόθυμοι να δεσμευτούν. Το άτομο με το οποίο πρέπει να είσαι μαζί, σε πλησιάζει ήδη και οι πιθανότητες να τον συναντήσετε φέτος είναι πολύ ανεβασμένες. Κάθε ένας που θα βρεθεί στο δρόμο σου εν τω μεταξύ, σε βοηθά ώστε να στρώσεις το έδαφος για την πνευματική σύνδεση που θα βρεις σε εκείνον με τον οποίο θα θες να μείνεις για πάντα.

 

Πηγή: ladylike