Ρομπότ που μαγειρεύει, μετά πλένει και τα πιάτα

  • Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 09:46
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Ξέρω πoια είναι η πρώτη σας σκέψη. Ίδια ακριβώς με την δική μου. Το θέλω τώρα! Όταν ακούω για τέτοιες ανακαλύψεις πραγματικά χαίρομαι που ζω στον 21ο αιώνα. Γιατί τι άλλη  βοήθεια να ζητήσει κανείς σ’ αυτό τον κόσμο; Είμαι σίγουρη πως ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αγοράσετε (με την τιμή που έχει), σίγουρα θα ονειρεύεστε τ μέρα!!

Αποτελείται  μόνο από δύο χέρια που ενσωματώνονται κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και πάνω από τα μάτια. Διαθέτει 100 αισθητήρες, 24 αρθρώσεις και 20 κινητήριους μηχανισμούς σε κάθε χέρι.

Το ρομπότ σεφ έχει την ικανότητα  να μαγειρεύει για εσάς και μετά να πλένει τα πιάτα και ό,τι άλλο χρειάζεται. Τα υλικά μόνο να του βγάλετε στο πλάι, μην κάνει κανένα λάθος.

Οι εμπνευστές του ρομπότ κατέγραψαν τις κινήσεις του καταξιωμένου σεφ και νικητή του αγγλικού Masterchef, Tim Anderson και έκαναν τις κινήσεις αυτές εντολές  για το ρομπότ.

Επίσης μέσα  από μια εφαρμογή στο κινητό σας μπορείτε να το ελέγξετε,  ακόμα κι αν εσείς  βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

Μπορεί λοιπόν αυτό να σας  ετοιμάσει πάνω από 2.000 συνταγές και όταν επιστρέψετε από τη δουλειά να σας περιμένει, όχι για να φάτε παρέα, αλλά για να απολαύσετε την μαγειρική του.

Βέβαια η τιμή του αγγίζει το ουκ  ευκαταφρόνητο ποσό των 92.000 ευρώ. Ναι με αυτή την τιμή, καλύτερη και οικονομικότερη, έχετε οικιακή βοηθό να σας κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι. Κάντε εσείς την επιλογή που σας συμφέρει, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει και άλλη λύση για το μέλλον.

flowmagazine.gr