Ξεκινά το Φεστιβάλ Αντίβαρο - Επτά θεατρικές παραστάσεις στο Ρέθυμνο

  • Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 07:32
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πολιτισμός

Ξεκινά σήμερα το 3ο  Φεστιβάλ Αντίβαρο   περιμένοντας  τους απανταχού θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν τις επτά  παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο γνωστό και αγαπημένο πλέον αυτοσχέδιο θέατρο της οδού Κριτοβουλίδου 15 στις 9 το βράδυ στο Ρέθυμνο.

O στόχος του Φεστιβάλ είναι πάντα ο ίδιος: να γεφυρώσει τη θεατρική εμπειρία μιας μικρής νησιωτικής πόλης με την αντίστοιχη αθηναϊκή επιλέγοντας να προσφέρει στο κοινό του Ρεθύμνου μια σειρά παραστάσεων που άφησαν ζωηρό το στίγμα τους στη χειμερινή θεατρική Αθήνα. Το Φεστιβάλ Αντίβαρο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης.

Το φετινό Φεστιβάλ ξεκινάει με την Ομάδα Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου, Robin Beer) και την πολυμεσική παράσταση Frida Κι Άλλο στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για έναν video-art μονόλογο, στον οποίο η Κατερίνα Δαμβόγλου αναλαμβάνει το ρόλο της Μεξικανής ζωγράφου, ενώ ο Robin Beer επιστρατεύει τις μαγικές δυνατότητες της τεχνολογίας δημιουργώντας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης ζωντανά ήχο και βίντεο.  Τηλ. κρατήσεων: 698839932

e-mail: theatroantivaro@gmail.comfacebook: Θέατρο Αντίβαρο    FestivalAntivaro / φεστιβάλ αντίβαροinstagram: @theatroantivaro.

Το Φεστιβάλ Αντίβαρο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης.