Τα 6 βασικότερα λάθη στο σεξ που κάνουν οι γυναίκες

Λάθος 1ο: Τόσα ξέρεις, τόσα κάνεις.

Μπορεί να πιστεύεις πως ξέρεις τα πάντα για το σεξ, αλλά είσαι απολύτως σίγουρη; Πολλές γυναίκες δεν έχουν ιδέα ούτε για το πώς λειτουργεί το δικό τους σώμα αλλά ούτε γνωρίζουν για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του αγαπημένου τους. Το σεξ είναι όπως και η χρήση του υπολογιστή.

Όλοι μπορούμε να καθίσουμε μπροστά στο πληκτρολόγιο κα να γράψουμε πέντε αράδες. Όμως, εκείνες που έχουν το πτυχίο πληροφορικής θα γράψουν καλύτερα και πιο γρήγορα. Ασχολήσου με το να μάθεις τα βασικά, ξεκινώντας από τη βιολογία και την ανατομία της σεξουαλικότητας και των δύο. Έπειτα κάνε τη θεωρία πράξη και γίνε η ειδικός σε όλα τα σημεία που θα ξεκλειδώσουν το κορμί του (και το δικό σου).

Λάθος 2ο: Περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του.

Αν πιστεύεις και το δηλώνεις κιόλας πως επειδή σε αγαπάει (ή αν σε αγαπάει), θα μαντέψει όσα σου αρέσουν στο σεξ, έχεις πέσει σε πλάνη αγαπητή. Ο αγαπημένος σου, όσο καλά και να σε ξέρει, δεν μπορεί να μαντέψει τι είναι αυτό που θες κάθε βράδυ στο κρεβάτι. Όπως και εκείνος σου λέει ανοιχτά πως σήμερα θέλει λίγο στοματικό, αύριο κάτι άλλο, έστι κι εσύ πρέπει να ξεπεράσεις τις ντροπές σου και να ζητάς αυτό που θέλεις. Έπειτα, αν όσα κάνει δεν σε ικανοποιούν απόλυτα, συζήτησε το μαζί του, οδήγησέ τον σωστά και μην περιμένεις να τα κάνει όλα μόνος του.

Λάθος 3ο: Ξεχνάς να δείχνεις ότι σ' αρέσει.

Το πρόβλημα ξεκινά από το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Ενώ στην αρχή μιας σχέσης, προσποιούνται πως τους αρέσει το σεξ (ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουν τίποτα), αργότερα, όταν δέσουν τον γάιδαρό τους, βαριούνται να δείξουν ότι περνάνε καλά (ακόμη κι όταν περνάνε). Ο αγαπημένος σου όμως, που είναι αφελής και αγνοεί ότι παλιά έδινες ρεσιτάλ ηθοποιίας, τώρα νομίζει πως απλά δεν σε ενδιαφέρει πια το σεξ μαζί του. Γι' αυτό, σταμάτα να προσποιείσαι εξ' αρχής. Και αν το σεξ βαλτώσει λιγάκι (ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις) δεν χρειάζεται να κάνεις μαγικά κόλπα για να συνέλθετε. Μια διαφορετική στάση, ένα διαφορετικό δωμάτιο και τα φώτα ανοιχτά είναι απλές και αποτελεσματικές λύσεις.

Λάθος 4ο: Τα περιμένεις όλα (μα όλα) από εκείνον

Κάποιες κοπέλες πιστεύουν πως ο παρτενέρ τους όχι μόνο οφείλει να κάνει την αρχή για να γίνει η ερωτική πράξη, αλλά δουλειά του είναι να τα κάνει όλα κατά τη διάρκειά της. Πάρε την πρωτοβουλία στα χέρια σου πριν ο αγαπημένος σου να βρει απασχόληση σε ξένα πόδια. Σταμάτα να κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια ανοιχτά και ξύπνα του την ερωτική διάθεση ειδικά εκεί που δεν θα το περιμένει.

Λάθος 5ο: Φτάνεις στα όρια της παράνοιας.

Έχεις απορρίψει από το ερωτικό σας μενού τη στάση κουταλάκια (στο πλάι) γιατί κάνει την κοιλίτσα σου να φαίνεται παχουλή, αλλά και το "η γυναίκα από πάνω" γιατί δείχνει το στήθος σου πεσμένο. Στα τέσσερα, το κάνεις μόνο με ράσο, για να κρύβει το πισινό σου που σου φαίνεται φαρδύς, σαν την πλατεία Συντάγματος, ενώ εννοείται ότι γδύνεσαι μπροστά του μόνο στο απόλυτο σκοτάδι για να μην προσέξει τις ραγάδες στα ψωμάκια σου... Αν αυτό δεν είναι παράνοια, τότε τι είναι;

Η πείρα έχει δείξει πως αυτό που θεωρείς εσύ ιδανικό σώμα απέχει πολύ από τα δικά του δεδομένα. Τι σημασία έχουν μερικές καμπύλες και μερικά παραπανίσια κιλά αν δείχνεις πως απολαμβάνεις όσα σου κάνει και όσα του κάνεις. Άσε που με αυτή τη λογική στερείς από τον εαυτό σου τους πολύτιμους για την υγεία και τα νεύρα σου οργασμούς. Έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ έδειξε πως οι γυναίκες που είχαν μια θετική άποψη για το κορμί τους, απολάμβαναν 73% περισσότερους οργασμούς σε σχέσει με τις ενοχικές με το σώμα τους γυναίκες των οποίων το ποσοστό έπεφτε στο 42%. Άσε που αν προσπαθείς να ρουφάς την κοιλιά σου για να φαίνεται επίπεδη κάθε φορά που κάνετε έρωτα, κινδυνεύεις να σκάσεις.

Λάθος 6ο: Μιλάς για τους πρώην σου

Μπορεί ο σκοπός σου να ήταν αγαθός, να ήθελες να τον πείσεις πως δεν συγκρίνεται με κανέναν εραστή από όσους είχες στο παρελθόν, όμως τι τις ήθελες τις συζητήσεις για τους πρώην σου στο κρεβάτι και με το πέος του ανάμεσα στα δάχτυλά σου; Οι άντρες συγκαταλέγονται στα πιο ανασφαλή πλάσματα που υπάρχουν και οι συζητήσεις για πρώην και δη εραστές, θα ρίξουν το ηθικό του στα τάρταρα. Κράτα τις συγκρίσεις για τον εαυτό σου και όταν σε ρωτά, απάντησε πως αυτός είναι ο καλύτερος εραστής του κόσμου, όχι ο καλύτερος εραστής... που είχες!

 

πηγή:stogiatro.gr