Αποχώρησε ο Νίκος Θωμάς και μπαίνουν τέσσερις νέοι παίκτες στο Survivor 2

Εκτός Survivor 2 βρίσκεται ο Νίκος Θωμάς. Ο παίκτης των Μαχητών έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νικόλας Αγόρου και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος σώθηκαν από τους τηλεθεατές, εξασφαλίζοντας την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έτυχε να έχω κάποιες ατυχίες και να μην μπορώ να αγωνιστώ, όπως θα μπορούσα. Όπως αξιοκρατικά με πρότεινε ο Χάρης για να φύγω, πιστεύω το ίδιο έγινε και από το κοινό. Δεν ήμουν ανταγωνιστικός. Από εκεί και πέρα, το ότι προσπάθησα να ακολουθήσω την ομάδα αθλητικά, σίγουρα αυτό μετά τους τραυματισμούς, δεν μπόρεσα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκα εδώ, ήταν σαν όνειρο ζωής για μένα. Το απόλαυσα όσο μπορούσα να το απολαύσω. Χάρηκα που γνώρισα, έστω και από μακριά κάποιους ανθρώπους που ήθελα να γνωρίσω από κοντά και κάποιους σίγουρα θα τους δω από κοντά μετά. Και ευχαριστώ και εσάς που με επιλέξατε να βρεθώ εδώ, που μου χαρίσατε αυτή την εμπειρία», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Θωμάς.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν από δύο νέα άτομα στην κάθε ομάδα.

«Θα σας πω ένα ακόμα νέο, τα νούμερα θα αλλάξουν σε λίγες μέρες, αφού δύο νέοι παίκτες θα έρθουν να προστεθούν στην κάθε ομάδα. Δύο καινούργιοι παίκτες για τους Διάσημους και δύο καινούργιοι παίκτες για τους Μαχητές. Γνωρίζαμε από την αρχή και σας το είχαμε πει ότι θα υπάρχουν προσθήκες παικτών. Ήδη είχαμε την προσθήκη της Ζωής και της Κωνσταντίνας. Αυτή τη φορά θα έρθουν δύο σε κάθε ομάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Προς επιστροφή ο «μισθοφόρος»

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2 φαίνεται ότι έφτιαξε ο «μισθοφόρος» του πρώτου παιχνιδιού επιβίωσης. Μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρίσκεται καθ’ οδόν για τον Άγιο Δομίνικο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των social media του.

Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως αν μεταβαίνει στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο παιχνίδι ή για να αναλάβει κάποιον άλλο ρόλο.

«Εισιτήριο έτοιμο και φύγαμε για Άγιος Δομίνικος», έγραψε ο παίκτης του πρώτου Survivor, αναρτώντας και μια φωτογραφία με το εισιτήριό του.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε αναρτήσει ένα σύντομο βιντεάκι με τη βαλίτσα του και το μαγιό του με τα καρπούζια μέσα σε αυτήν.

newsbeast