5 πράγματα που δε συμβαίνουν σε μία υγιή σχέση

Πιστεύεις πως όλα πάνε καλά αφού η ρουτίνα σας είναι ίδια και επαναλαμβανόμενη με ακρίβεια; Μήπως υπάρχει μεταξύ σας ένα κλίμα που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει στο χωρισμό; Η κάθε σχέση θέλει προσπάθεια ώστε να είναι υγιής και να προσφέρει χαρά και αρμονία στους ανθρώπους που την βιώνουν. Οι παρακάτω «κόκκινες γραμμές» θα πρέπει να σε ταρακουνήσουν και να σε κάνουν να σκεφτείς αν πρέπει να βάλετε την κοινή σας ζωή σε νέες βάσεις.

Έχεις χαθεί από τις παρέες σου

Το να έχεις να δεις τις φίλες σου πάνω από δύο μήνες, ενώ βρισκόσασταν κάθε μέρα, φυσιολογικό δεν το λες. Μπορεί στην αρχή της σχέσης να απομακρύνθηκες από όλους και από όλα για να ζήσεις το πάθος όμως αυτό είναι αποδεκτό μόνο τότε. Αν ο ένας πιέζει τον άλλο να είστε συνέχεια μαζί και να μην έχετε κοινωνική ζωή πρέπει να δράσεις.

Είσαι θυμωμένη τις περισσότερες ώρες της ημέρας

Αν αντί για καλημέρα κάνετε μούτρα τότε η σχέση μόνο υγιής δεν είναι. Αν σου φταίνε όλα και τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο πρέπει να αλλάξεις τα δεδομένα ή να τραβήξετε δρόμους χωριστούς.

Ζήλεια, ασταμάτητη

Τον ζηλεύεις ή σε ζηλεύει παθολογικά; Είστε ακόμα μαζί; Γιατί;

Πάτε για ύπνο τσακωμένοι

Η γιαγιά μου λέει πως ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας πρέπει πριν κοιμηθείτε να δίνετε φιλί και να κοιμάστε αγαπημένοι.

Έπαψες να τον θαυμάζεις

Το πιο βασικό πρόβλημα είναι να σταματήσεις να τον θαυμάζεις. Ξέρεις πολύ καλά πως το όλο θέμα είναι εγκεφαλικό για αυτό κι όταν ο σύντροφός σου πέσει στα μάτια σου θα ξεκινήσουν γκρίνια και νεύρα. Δε θα βρίσκεις την αιτία αλλά θα είναι εκεί μπροστά στα μάτια σου.

ladylike.gr