Survivor – διαρροή: Αυτός φεύγει από τους Μαχητές

Τρεις Μαχητές είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor 2 και η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα με το σημερινό επεισόδιο να χαρακτηρίζεται από παρασκήνιο.

Βγήκε στον «ντάκο» ο Νικόλας Αγόρου, στην κυριολεξία από το… πουθενά με τους Μαχητές να μην ψηφίζουν με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια αλλά κάτι… άλλο!

Εκτός όμως από τον Αγόρου, την «βόμβα» έριξε και η Ροδάνθη, η οποία εκδικήθηκε τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και τον έδωσε υποψήφιο, όπως είχε πράξει και εκείνος την πρώτη εβδομάδα!

Η τρίτη υποψηφιότητα ήταν λογική και αφορούσε τον πιο αδύναμο αγωνιστικά παίκτη από τους Μαχητές, τον Νίκο Θωμά!

Με τις πρώτες πληροφορίες γίνεται  ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κυρίως ανάμεσα σε δύο παίκτες! Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Νικόλα Αγόρου, ενώ ανάμεσα στους Θεοδωρόπουλο και Θωμά γίνεται ντέρμπι!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος είναι αυτός που φεύγει.

Το παρασκήνιο

Αν μπορούσε κάποιος να αφήσει ελεύθερους τους Μαχητές του Survivor 2, θα έπαιζαν ξύλο. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για κλίκες και στο τέλος όλοι βρίζονται μεταξύ τους.

Χθες οι Διάσημοι κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας με 10-3. Οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο αφού πρώτα είχαν δώσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας. Νικητής βγήκε ο Χάρης, ενώ την πρώτη ατομική ασυλία είχε κερδίσει ως η καλύτερη παίκτρια η Ροδάνθη.

Στο συμβούλιο του Νησιού η κάλπη βγάζει με επτά ψήφους πρώτον τον Νικόλα Αγόρου, o οποίος μάλιστα θεωρεί ότι οι συμπαίκτες του έχουν επηρεαστεί από τον Ηλία.

Ο Νικόλας Αγόρου λοιπόν πήρε εφτά ψήφους στο συμβούλιο του Survivor και γι’ αυτό θεωρεί υπεύθυνο τον Ηλία Γκότση. Όπως εξήγησε, ο συμπαίκτης του έχει φτιάξει μια υποομάδα μέσα στους Μαχητές και παρακινεί και τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που θέλει ο ίδιος.

Η Ροδάνθη ψήφισε τον Θοδωρή και ο Χάρης τον Νίκο Θωμά.

Οι Μαχητές δείχνουν να έχουν διασπαστεί, άλλωστε και πριν το αγώνισμα το κλίμα που κυριαρχούσε στην παραλία δεν ήταν καθόλου καλό. Κάτι που φαίνεται ότι τους στοίχισε και στον αγώνα ασυλίας που απαιτούσε πολύ καλή συνεργασία των παικτών.

Το Συμβούλιο όμως έκρυβε ένα ακόμη μυστικό. Ο Σάκης τους ανακοίνωσε ότι ο πολυτιμότερος άντρας παίκτης και η πολυτιμότερη γυναίκα παίκτρια από την ομάδα που έχει κερδίσει την ασυλία θα μοιράζονται στην παραλία τους ένα γεύμα. Οι δύο πολυτιμότεροι παίκτες γι΄ αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στην παραλία τους ένα σάντουιτς με σολωμό και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

Ελεύθερος Τυπος