Μειώστε τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα με αυτή τη σπιτική κρέμα

  • Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 08:48
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Θέλετε να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα;

Το δέρμα γύρω από τα χείλη μας είναι ελαφρώς πιο ευαίσθητο από το δέρμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Γι’ αυτό είναι σύνηθες να έχουμε πρόωρα σημάδια γήρανσης σε αυτή τη περιοχή.

Δεδομένου ότι είστε συνεχώς εκτεθειμένοι στις ακτίνες του ήλιου, τις τοξίνες και άλλους επιθετικούς παράγοντες, το δέρμα σας χάνει το κολλαγόνο και η ελαστίνη αναπτύσσει συχνά ανωμαλίες. Αν και αυτές οι ανωμαλίες εμφανίζονται διαφορετικά σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να λάβετε κάποια μέτρα και να φροντίσετε ώστε να μην επηρεαστεί η ομορφιά του προσώπου σας.

Ευτυχώς, σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών θεραπειών που τρέφουν το δέρμα γύρω από το στόμα προκειμένου να το διατηρούν εύπλαστο και χωρίς ρυτίδες.

Ωστόσο, ορισμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αρκετά ακριβά και δεν είναι εύκολο να τα αγοράζετε τακτικά.

Γι’ αυτό σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια φυσική συνταγή. Αυτό το υπέροχο φάρμακο αναμειγνύει συστατικά που προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα με αυτά που κυλοφορούν στην αγορά αλλά βρίσκονται σε πιο προσιτή τιμή.

Είναι μια σπιτική κρέμα από κερί μέλισσας, αμυγδαλέλαιο και άλλα ευεργετικά συστατικά για το δέρμα.

Δοκιμάστε τη!


Σπιτική κρέμα για να μειώσετε τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα

Η αντιρυτιδική κρέμα είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Συνδυάζει τα οφέλη αρκετών υγιεινών συστατικών για το δέρμα, παρέχοντας επιπλέον θρεπτικά συστατικά και προστατευτικές ουσίες.

Περιέχει βιταμίνη Ε, απαραίτητα λιπαρά οξέα και ισχυρά αντιοξειδωτικάπου βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων των ελεύθερων ριζών. Έτσι, αποτρέπει την αλλοίωση των κυττάρων σε αυτή την περιοχή του προσώπου.

Επιπλέον, αυτή η σπιτική κρέμα είναι ένα ισχυρό φυσικό ενυδατικό που εμποδίζει την ξηρότητα και την απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιπλέον, είναι μια καλή θεραπεία για τη μείωση της χαλάρωσης, η οποία αποτελεί μία από τις αιτίες που προκαλούν την πρώιμη εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Ρίξτε μια ματιά στα οφέλη των συστατικών της πριν μάθετε πώς θα τη φτιάξετε.


Τα πλεονεκτήματα του κεριού μέλισας

Το κερί μέλισσας είναι μια φυσική ουσία που παράγεται από νεαρές μέλισσες για την προστασία της αποικίας τους από τους εξωτερικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.

Περιλαμβάνει υδρογονάνθρακες μακράς αλυσίδας, συμπεριλαμβανομένων παραφινών και ολεϊνών.

Το κερί μέλισσας έχει χρησιμοποιηθεί ως φυσικό καλλυντικό συστατικό για χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή ρυθμίζει το pΗ του δέρματος, αποτρέπει τις λοιμώξεις και δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα έναντι παραγόντων που προκαλούν τη γήρανση.

Η εφαρμογή του κεριού μέλισσας στο δέρμα μειώνει την παρουσία ακαθαρσιών και νεκρών κυττάρων. Έτσι, βελτιστοποιεί τη διαδικασία οξυγόνωσης κυττάρων.


Τα οφέλη από το αμυγδαλέλαιο

Πρώτα απ’ όλα, τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο αμυγδαλέλαιο μπορούν εύκολα να διεισδύσουν στους πόρους του δέρματος για να σας δώσουν επιπλέον υγρασία και απαλότητα.

Περιέχει βιταμίνες Α και Ε, οι οποίες δρουν ως αντιοξειδωτικά και φυσικά αντιφλεγμονώδη. Αυτές οι βιταμίνες, καθώς και τα μέταλλα που περιέχονται στο αμυγδαλέλαιο, ανακουφίζουν από την ξηρότητα, τον ερεθισμό και από άλλα συμπτώματα που προκαλούνται από την έκθεση σε τοξίνες.

Επιπλέον, αυτό το έλαιο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνει τον καθαρισμό των νεκρών κυττάρων. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι το κλειδί για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.


Τα οφέλη από το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

Το τριαντάφυλλο είναι ένα από τα πιο γνωστά φυσικά προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και του ευαίσθητου δέρματος.

Επιπλέον, ξεχωρίζει για την ενυδατική και αναζωογονητική δύναμή του, είναι ιδανικό για την ελαχιστοποίηση της εμφάνισης κηλίδων, ουλών και σημαδιών γήρανσης.

Το τριαντάφυλλο περιέχει ω-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και άλλους αντιοξειδωτικούς παράγοντες που τρέφουν το δέρμα για να διατηρήσουν την ελαστικότητα και τη σταθερότητα του.


Πώς να προετοιμάσετε αυτή την σπιτική κρέμα

Μπορείτε να αγοράσετε τα συστατικά για την προετοιμασία αυτής της σπιτικής κρέμας από ένα κατάστημα με βότανα ή καλλυντικά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει συστατικά υψηλής ποιότητας για να είστε σίγουροι ότι περιέχουν όλα τα οφέλη τους.


Συστατικά

12 κουταλιές της σούπας μελισσοκέρι (120 γραμμ.)
1 φλιτζάνι αμυγδαλέλαιο (200 γραμμ.)
2 κουταλιές της σούπας αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου (30 γραμμ.)
1 και ½ κουταλιές της σούπας ανθόνερο (15 ml)

Μέθοδος

Αρχικά, βάλτε το κερί από μέλισσα σε ένα δοχείο ανθεκτικό στη θερμότητα και λιώστε το σε μπεν μαρί.
Μόλις λιώσει το κερί, προσθέστε το αμυγδαλέλαιο και το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα πάντα με ένα ξύλινο σκεύος.
Τέλος, προσθέστε το ανθόνερο.
Ενώ κάθεται και πριν στερεοποιηθεί, το αδειάζετε σε ένα αεροστεγές γυάλινο βάζο και το αποθηκεύετε σε σκοτεινό μέρος.

Πώς να το εφαρμόσετε

Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα κρέμας και τρίψτε την στην άκρη του στόματός σας με ένα απαλό μασάζ.
Αφήστε τη να απορροφηθεί καλά, χωρίς να τη ξεπλύνετε.
Χρησιμοποιήστε τη κάθε βράδυ για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Εύκολο, σωστά; Αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να φτιάξετε μια φυσική αντιρυτιδική κρέμα χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων.

Δοκιμάστε το. Ξέρουμε ότι θα τη λατρέψετε!

meygeia.gr