Τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων στα δέκα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης

  • Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 19:15
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια

Η ιστοσελίδα https://www.sleepinginairports.net/, σε μια πρόσφατη έρευνά της στους αεροπορικούς ταξιδιώτες ανά την Ευρώπη, ζήτησε μέσω ερωτηματολογίου να χαρακτηρίσουν τα αεροδρόμια τα οποία έχουν επισκεφτεί. Έτσι κατέταξαν τα δέκα καλύτερα και τα δέκα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης με βάση τις προστιμήσεις τους.

Ως 1ο καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης κατέταξαν το αεροδρόμιο Βάνταα στο Ελσίνκι της Φινλανδίας ενώ ακολουθούν τα αεροδρόμια του Μονάχου στη Γερμανία Δεύτερο και του ταλίν της Εσθονίας Τρίτο.

Αντίθετα ως χειρότερο αεροδρόμιο της Ευρώπης, χαρακτηρίστηκε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ δεύτερο χειρότερο το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, και τρίτο το αεροδρόμιο της Ρόδου, ενώ ως 7ο χειρότερο χαρακτηρίστηκε το αεροδρόμιο Χανίων.

Τα κριτήρια των επιβατών, είχαν να κάνουν με μια γκάμα ευκολιών που απαιτούνται να υπάρχουν στα αεροδρόμια και τα οποία περιλαμβάνουν από τη λειτουργία του wi fi, μέχρι την ποοιότητα και επάρκεια των καθισμάτων, τα καταστήματα που υπάρχουν, τις τουαλέτες, τις ουρές, τη δυνατότητα ύπαρξης παιδότοπων, συγκοινωνιακών προσβάσεων, ευγένεια προσωπικού, ευκολία στην πολύωρη διαμονή και ένα σωρό άλλα.

 

πηγή //www.sleepinginairports.net/