Κοσμοσυρροή στον Καράβολα για τα Κούλουμα - Σαρακοστιανά, μουσική και χαρταετοί για τους Ηρακλειώτες

  • Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 14:57
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στον Καράβολα, καθώς και φέτος χιλιάδες Ηρακλειώτες συμμετείχαν στα Παραδοσιακά Κούλουμα που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου. Η εκδήλωση περιελάμβανε σαρακοστιανά εδέσματα μουσική και χορό και οι δημότες ανταποκρίθηκαν με πολύ κέφι και καλή διάθεση.

Στον Καράβολα, μαζί με τον κόσμο, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, πολλοί αντιδήμαρχοι, μέλη της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό όλοι οι κάτοικοι αυτής της πόλης να νιώθουν ότι ο Δήμος Ηρακλείου τους σκέφτεται και βρίσκεται στο πλευρό τους. Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι θα συνεχίσουμε».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η ΔΗΚΕΗ, η Τρίτη Δημοτική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων.

Μουσική έπαιξαν εθελοντικά οι: Γιάννης Κεφαλογιάννης (Λίρα – Τραγούδι), Γιώργος Χειμωνάκης (Λαούτο – Τραγούδι), Γιάννης Μανδαλάκης (Μαντολίνο), Αγγελος Κατσαρός (Λαούτο).