Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

  • Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 08:17
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Τα γενέθλια για τα Ψαράκια ξεκίνησαν! Επιτέλους λίγη φαντασία, διαίσθηση, ρομαντισμός και συναίσθημα θα μπει στη ζωή μας, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Γης και του Νερού για τον επόμενο μήνα!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε, Κριέ, δεν πήγε χαμένος, αντίθετα απέκτησες εμπειρίες και γνώσεις, που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις με επιτυχία στο χειρισμό των καταστάσεων. Γίνε λιγότερο εριστικός απέναντι σε όσα δεν είναι όπως θα ήθελες και ο καιρός θα δημιουργήσει τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σας και σε βεβαιώνω, ότι θα καταλήξεις σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα, Κριέ. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές, που είναι στο χέρι σου να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η καλή σου τύχη, Ταύρε, έρχεται για άλλη μία φορά να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Δέξου σήμερα με χαρά τη βοήθεια που εμφανίζεται απρόσμενα και κοίταξε να την αξιοποιήσεις, για να τα καταφέρεις. Πλήθος υποχρεώσεων επανεμφανίζεται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να κινηθείς χαλαρά στη σχέση σου, χωρίς να θέλεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις αναίτιες εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά, Ταύρε, θα είναι σήμερα γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα έρθουν, θα σε εκνευρίσουν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Φίλοι και συγγενείς σε στηρίζουν, Δίδυμε, και δέχεσαι βοήθεια, ηθική και υλική, στην πορεία για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τον κόσμο. Tα πρώτα βήματα έγιναν με επιτυχία και τώρα χρειάζεσαι χρόνο και οργάνωση, για να υπάρξει εποικοδομητική συνέχεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα, Δίδυμέ μου, κάποιες παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Δεν καταφέρνεις πάντα, Καρκίνε μου, να βλέπεις τα πράγματα σε πραγματικά ρεαλιστική βάση κι αυτό μερικές φορές είχε μεγάλο κόστος για σένα. Τώρα, σου δίνεται η δυνατότητα να επανορθώσεις, αρκεί να μη φοβηθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να αλλάξεις τις βάσεις στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός, Καρκίνε, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, τα οποία μπορεί να είναι προβληματικά. Η πορεία της μετά θα είναι έτσι, όπως τη θέλετε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, είναι πολλές. Μη χαλαρώσεις ούτε λίγο και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα που έχεις. Στα οικονομικά, να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καθώς θα είναι συμφέρουσες για σένα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένας φίλος από το παρελθόν, Λέων μου, κάνει ξαφνικά την επανεμφάνισή του στη ζωή σου και υπόσχεται πολλά. Μη δείχνεις αφέλεια στην αντιμετώπιση του γεγονότος. Να θυμάσαι πάντα, πως οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν και θαύματα συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που φαίνεται να έχεις, τα οποία μπορούν να φύγουν με πολλή ευκολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Λέων μου, καθώς θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η φιλική σου ζωή, Παρθένε, παρουσιάζει σοβαρότατες ελλείψεις λόγω των μεγάλων υποχρεώσεων. Βελτίωσε σήμερα το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάποια βασικά καλέσματα και να είσαι σε ετοιμότητα για ξαφνικές ευχάριστες προσκλήσεις που δεν πρέπει να χαθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κατά τη διάρκεια κάποιας μετακίνησης, Ζυγέ, θα κάνεις μία γνωριμία με άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σου ολοκληρωτικά. Ο νέος τρόπος σκέψης που διδάσκεσαι από αυτή την παρουσία, σε οδηγεί σε δρόμους, που μέχρι τώρα σου ήταν εντελώς άγνωστοι. Να είσαι εγκρατής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ μου, να κουράσεις το ταίρι σου. Μη λες πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η δικαίωση στη ζωή σου, Σκορπιέ, έρχεται με αργά βήματα, μα διαρκεί πολύ. Όσα σε πλήγωσαν στο παρελθόν απομακρύνονται και δεν αφήνουν παρά μόνο ίχνη στη σκέψη σου. Το αύριο σου χαμογελάει και τίποτε δεν μπορεί να το αποτρέψει. Οι εχθροί σου πήραν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να χάνεσαι στο άγχος, το οποίο φαίνεται να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν σημαντική επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σε μια ισορροπία, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές, που δε σου χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό, Τοξότη, περιλαμβάνει συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, με επικίνδυνα βιαστικούς ρυθμούς. Μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να σε πιέσει για κάτι που δεν έχει ωριμάσει μέσα σου. Δώσε χρόνο σήμερα στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα δεδομένα και να προχωρήσει όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου, που προέρχονται όμως από τη δική σου συμπεριφορά. Φρόντισε, λοιπόν, να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, γνώριζε, ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα βοηθήσει, να μην περάσει απαρατήρητη η γοητεία που θα εκπέμπεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η οικογένεια, Αιγόκερε, σε φορτίζει με υποχρεώσεις που δε σε αφορούν καθόλου. Μην το δέχεσαι αυτό. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και δική σου είναι να καλύπτεις τις προσωπικές σου ανάγκες κατά προτεραιότητα. Βάλε, λοιπόν, τάξη στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί αυτές τις μέρες να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα να προσέχεις πολύ σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, καθώς κρύβονται αρκετές παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ζωή προχωράει, Υδροχόε, και τίποτε δεν επιστρέφει εκεί που ήταν. Μην κοιτάζεις διαρκώς πίσω, διότι θα χάσεις όσα περνάνε από μπροστά σου. Η πραγματική ζωή είναι το μέλλον. Το παρελθόν αποτελεί μία ανάμνηση, που όσο όμορφη και να είναι, δεν αξίζει παρά ελάχιστο από το χρόνο μας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα προκύψουν διαμάχες, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά! Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου κάνουν προτάσεις, με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Οι πλανήτες, Ιχθύ, πραγματοποιούν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Τώρα, μπορείς να δεις τα οράματά σου να πραγματοποιούνται και να ζήσεις όσα σκέφτηκες χρόνια πριν. Η εργατικότητα και η πίστη σου επιτέλους ανταμείβονται και δέχεσαι μεγάλη ικανοποίηση. Η γαλήνη που αισθάνεσαι, είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα εισπράξεις κατανόηση σήμερα από το ταίρι σου, Ιχθύ, για όσα σε απασχολούν και μαζί θα βρείτε λύσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, πως με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα εκπέμπεις, θα μαγνητίσει το άτομο, με το οποίο θα κάνεις σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ιχθύ, πρέπει να λύσεις προβλήματα, που αφορούν στάσιμα, εδώ και καιρό, θέματα. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να φύγει λίγο άγχος από πάνω σου.

Πηγή: oroskopos.gr