Τα Στρατάκια παίζουν για τις γυναίκες - Μοναδική βραδιά κατά του καρκίνου του μαστού στο Ηράκλειο

  • Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 08:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Μουσική

Τις δυνάμεις με την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού "Στόχος - Πρόληψη" ενώνουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Γιώργος και Νίκος Στρατάκης. Σε μια μοναδική βραδιά που διοργανώνεται απόψε  17 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο τα Στρατάκια, γνωστοί Κρητικοί καλλιτέχνες για τις κοινωνικές ευαισθησίες τους θα διασκεδάσουν τον κόσμομ και θα συμβάλλουν παράλληλα στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, κάνοντας ενά δώρο ζωής στις γυναίκες.

Από τα έσοδα στης βραδιάς που θα ξεκινήσει στις 9 “Νυν και Αει” θα διατεθούν χρήματα για την αγορά φορητού υπέρχηχου που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι εθελοντές του στόχου για τις εξορμήσεις τους στην ύπαιθρο και όπου υπάρχουν γυναίκες.

Η προσφορά των αδελφών Στρατάκη αλλά και των ανθρώπων που θα παίξουν μαζί τους είναι εθελοντική. Μαζί τους θα είναι: Δημήτρης Ματζαράκης κιθάρα, Γιώργος Μακρής γκάιντα, Αλέκος Χατζάκης κοντραμπάσο και Μανώλης Στρατάκης νταούλι. Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 10 ευρώ.  Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2810-319396 και 6943-150841.