Ξετρέλαναν το Ηράκλειο οι ήρωες της Ντίσνευ - Τα παιδιά "μαγεύονται", παίζουν και φωτογραφίζονται

  • Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2018 21:09
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Τους είδαμε για πρώτη φορά να κυκλοφορούν στους δρόμους του Ηρακλείου στις γιορτές των Χριστουγέννων. Από τότε εμφανίζονταν σε κάθε περίπτωση με αποκορύφωμα την τελευταία εμφάνιση τους στην παρέλαση του Καστρινού Καρναβαλιού. Ο λόγος για τους ήρωες της Ντίσνευ που ξετρέλαναν τα παιδιά και εντυπωσίασαν τους μεγάλους.

Η cretewoman επικοινώνησε με τη γυναίκα που είχε την ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας, τη Μαρία Φραγκιαδάκη, η οποία συχνά με το σύζυγο της Γιώργο Ξωμεριτάκη συζητούσαν για τους ήρωες που είχαν “σημαδέψει” τα παιδικά τους χρόνια, όπως και πολλών από μας. Και κάπως έτσι γνωστές και οικείες φιγούρες για τα παιδιά του κόσμου εδώ και δεκαετίες, όπως ο Μίκυ Μάους και η αγαπημένη του μίνι μπήκαν στη ζωή των Ηρακλειωτών και την έκαναν χαρούμενη!

Όπως λέει απόλυτα ειλικρινής η κ.Μαρία Φραγκιαδάκη: “για μας οι ήρωες είναι μια επιχείρηση που ωστόσο δίνει χαρά στα παιδιά και επιπλέον στηρίζει επαγγελματικά τους ανθρώπους που “κρύβονται” πίσω από τις στολές. Ξεκινήσαμε δοκιμαστικά την περίοδο των Χριστουγέννων και όταν είδαμε ότι υπήρχε ενδιαφέρον προχωρήσαμε. Σήμερα διαθέτουμε 21 στολές από διάφορους ήρωες που μπορούν να παραστούν ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών μας σε πάρτι, γιορτές και εκδηλώσεις. Το επόμενο διάστημα έρχονται κι άλλες”.

Με τους ήρωες της Ντίσνευ τα παιδιά μπορούν να χορέψουν και να διασκεδάσουν παίζοντας τα κλασικά παιχνίδια των πάρτι, όπως είναι οι μουσικές καρέκλες, το σπασμένο τηλέφωνο και άλλα. Όσο όμως κι αν παίξουν τα παιδάκια με τους ήρωες αυτό που θέλουν είναι να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Μέχρι σήμερα εκτός από τις ιδιωτικές εμφανίσεις που έχουν κάνει οι ήρωες του Ντίσνευ έχουν παρουσιαστεί αφιλοκερδώς σε διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικές και άλλες και έχουν συμμετάσχει σε επισκέψεις και δράσεις σε ιδρύματα με παιδιά αλλά και Νοσοκομεία. Όπως λέει η κ.Φραγκιαδάκη: “στόχος μας είναι να δίνουμε χαρά στα παιδιά. Μπορεί να είμαστε μια επιχείρηση αλλά μπορούμε σε συνεργασία με φορείς όπου υπάρχει ιερός σκοπός και πραγματική ανάγκη να παραστούμε και αφιλοκερδώς σε εκδηλώσεις”

Το επόμενο διάστημα την ... παρέα θα εμπλουτίσουν κι άλλοι ήρωες και άλλες δράσεις. Ωστόσο αν θέλετε να βρείτε τους ήρωες της Ντίσνευ στο Ηράκλειο, να δείτε τη δουλειά τους είνα να συνεργαστείτε μαζί τουςσε πάρτι, γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια και οποιαδήποτε εκδήλωση μπορείτε να τους βρείτε πατώντας εδώ.