Χώρισε η Τζένιφερ Ανιστον! Τι πήγε στραβά στο γάμο της.

H Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού με κοινό τους ανακοινωθέν γνωστοποίησαν στον Τύπο το τέλος του γάμου τους. Πηγές από τη Νέα Υόρκη αναφέρουν ότι άνθρωποι που μένουν κοντά στον Θερού είχαν να δουν την Τζένιφερ εκεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ηθοποιός δαιτηρεί ένα διαμέρισμα στο West Village το οποίο έγιεν γνωστό από τότε που ένας γείτονας άνοιξε πόλεμο μαζί του.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ  η γειτονιά έβλεπε συνέχεια τον Τζάστιν να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα ενώ η Τζένιφερ είχε να εμφανιστεί εκεί παό τα τέλη καλοκαιριού.

Οι δύο τους εθεάθησαν μαζί για τελευταία φορά έξω από το εν λόγω διαμέρισμα την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο τους δεν έχουν ετοιμάσει τα χαρτιά του διαζυγίου ούτε έχουν προσλάβει δικηγόρους παρόλο που από την κοινή τους δήλωση -«Είμαστε δύο καλοί φίλοι που αποφασίσαμε να ζούμε χωριστά - φαίνεται ότι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι αναφέρει ότι θα κάνουν ότι και τα περισσότερα ζευγάρια. Δηλαδή θα συμβουλευτούν τους ειδικούς σε ότι αφορά την κοινή τους περιουσία καθώς δεν θέλουν το διαζύγιό τους να γίνει σαπουνόπερα.

Τι έγινε και φτάσαμε ως εδώ- Τι γράφει ο ξένος Τύπος

Ήταν η απόσταση που τους χώριζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων; Ήταν η ασυμφωνία χαρακτήρων; Ή μήπως ότι ο πρώην άνδρας της Τζένιφερ Μπραντ Πιτ είναι πλέον διαθέσιμος; 

Ούτε δύο χρόνια δεν άντεξε ο γάμος τους. Η 49χρονη Τζένιφερ Άνιστον και ο 46χρονος Τζάστιν Θερού αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους επιβεβαιώνοντας ουκ ολίγα αμερικανικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συνεχείς τσακωμούς και διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -ίσως τη μοναδική που θα μπορούσαν να τα ξαναβρούν-Τζένιφερ και Τζάστιν ήταν σε απόσταση χιλιομέτρων. Και λίγες ώρες αργότερα έριξαν τη «βόμβα» στο Χόλιγουντ ότι χωρίζουν με τις κακές γλώσσες να κάνουν λόγο για επανασύνδεση της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ.

Είναι γεγονός ότι, τις τελευταίες εβδομάδες, οργίαζαν οι φήμες για συνεχείς τσακωμούς του ζευγαριού που έδειχναν ότι ο γάμος τους είχε κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

Πράγματι... Τους τελευταίους μήνες, ήταν δύσκολο να τους συναντήσει κανείς μαζί, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Closer».Το περισσότερο χρονικό διάστημα,ο Τζάστιν για επαγγελματικούς λόγους βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, ενώ η Τζένιφερ ήταν στο Λος Άντζελες έχοντας στο πλευρό της την ηθοποιό και κολλητή της φίλη από την τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή,«Τα Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ.

Μήπως η απόσταση μεταξύ των δύο συντρόφων έδωσε την ευκαιρία στην 49χρονη ηθοποιό να επανασυνδεθεί με τον Μπραντ Πιτ, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της; Ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί μπορεί να έχει ήδη συμφιλιωθεί με την Τζένιφερ,όπως γράφει ο αμερικανικός Τύπος. Υπάρχουν και δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των δύο πρώην εραστών.

 

πηγή:  protothema.gr