Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Hugh Hefner και η Madonna

  • Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 22:23
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σκέψεις

Πιπίνια και πουροπιπίνια βγείτε στους δρόμους. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Hugh Hefner και η Madonna ! Ήρθε η ώρα για την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής σας. Μεγάλοι και μεγάλες ψάχνουν μικρές και μικρούς για στιγμές ηρεμίας. Και καλά.

Όχι δεν είναι σενάριο ταινίας, ούτε βασίζεται στα δεδομένα της Αμερικής. Είναι κάτι που συμβαίνει γύρω μας. Τι λες; Δεν το έχεις δει πουθενά; Μήπως εθελοτυφλείς;

Σε κάθε σύγχρονη κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της, sugar daddies και sugar mammies είναι το απόλυτο trend. Αλλά είναι μόνο trend;

Ας δεχτώ πως δεν ξέρει κάποιος από εσάς τι είναι αυτή η κατηγορία ανθρώπων, θα κάνω λοιπόν, την καρδιά μου πέτρα, και θα σας πω τι ακριβώς γίνεται γύρω μας.

Άντρες και γυναίκες που περνάνε κρίση μέση ηλικίας, είναι σε σχέσεις που τους καταπιέζουν (και καλά), θέλουν μια επιβεβαίωση, προσεγγίζουν άτομα νεότερης ηλικίας με σκοπό τον έρωτα(ούτε καν), την επιβεβαίωση και την συντροφικότητα. Τώρα θα μου πεις και θα έχεις δίκιο, αυτή είναι η μια πλευρά, με την άλλη πλευρά τι γίνεται;

Κορίτσια και αγόρια νεαρής ηλικίας, συνήθως λίγο μετά την ενηλικίωση, δέχονται την συντροφιά των ατόμων που προαναφέραμε με διαφορετικό σκοπό, όμως. Κάτι που για να λέμε την αλήθεια, το καταλαβαίνουμε. Ένας νεαρός 20 ετών στα ντουζένια του ή μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και συντροφικότητα; Όχι. Έχει ανάγκη από την οικονομική συνεισφορά που θα του προσφέρει το έτερο μέλος αυτής της σχέσης.

Μην βγάζετε φαρμάκι μόνο για τα πιτσιρικάκια. Έστω ότι αυτά έχουν το ακαταλόγιστο της νεαρής ηλικίας. Κάτι που δεν πιστεύω προσωπικά, αλλά για την ώρα ας το πάρουμε σαν δεδομένο.

Η μικρούλα και ο νεαρός, λογικά δεν θα έχουν κάποια άλλη σχέση ή και υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή τους που θα συναινεί με όλο αυτό, θα συμμετέχει εξίσου ή θα είναι κάτι που δεν είναι άξιο αναφοράς και απλά καλύπτει κενά που δεν μπορεί ένα πουροπιπίνι να καλύψει. Οι sugar parents όμως, συνήθως είναι άτομα που έχουν οικογένειες, καριέρες και μια άλλη κύρια ζωή. Γιατί, όπως είναι λογικό, η ζωή με τα πιπίνια και τα υποκατάστατα της νιότης, δεν είναι η κύρια και η φανερή ζωή. Είναι κάτι που μένει κρυφό είτε γιατί δεν θέλουν να χαλάσουν την βολή τους είτε επειδή απλά ντρέπονται για όλη αυτή τη κατάσταση.

Φυσικά, sugar parent δεν μπορεί να είναι κάποιος που μετράει τα χρήματα για να βγάλει το μήνα. Όχι, αυτό είναι πολυτέλεια για λίγους. Όσοι έχουν χρήματα μόνο μπορούν να το κάνουν αυτό. Γιατί; μα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μια μικρούλα και ένας νεαρός, για να παίξουν το ρόλο αυτό θέλουν και ανταλλάγματα. Αυτά είναι υλικά αγαθά, φίλε μου. Λεφτά, ταξίδια, ρούχα και γενικά δώρα. Έτσι είναι η κρυφή ζωή, έχει τα καλά αλλά έχει και έξοδα που μόνο ευκαταφρόνητα δεν τα λες. Έχουν όμως και τις απαιτήσεις τους. Πληρώνουν βλέπεις και κάνουν και τις ζήλιες τους. Δες το λίγο σαν ενοίκιο. Πληρώνουν για να κρατάνε το παιχνίδι τους για όσο καιρό θέλουν ή αντέχουν να το συντηρούν. Και τα νιάτα το δέχονται. Είτε επειδή το βλέπουν παιχνίδι, είτε επειδή νομίζουν πως κοροϊδεύουν τη ζωή την ίδια. Το χρήμα βλέπεις, κάνει το κόσμο να κινείται.

Για αυτό άλλη φορά, αν εσύ δεν είσαι από τους γλυκούληδες ή από τα κερδισμένα νιάτα, ξεκίνησε να παρατηρείς λίγο τους γύρω σου. Θα δεις σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις και θα δεις πως η Ιοκάστη είχε δίκιο.  

 

Με αγάπη, 

Ιοκάστη