Ποιο 90’s hair trends που δεν περίμενες επιστρέφει;

Τα έχεις φορέσει στα εφηβικά σου χρόνια και κάθε φορά που τα βλέπεις στις παλιές φωτογραφίες ορκίζεσαι ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά! Η μεγαλύτερη τάση των 90’s επιστρέφει και ήρθε για να τη δοκιμάσεις ξανά. Το comeback δεν γίνεται μόνο με τα banana clips, αλλά και με άλλες δύο τάσεις των 90’s: stretch combs και stretchy black headband!

# Banana Clips 
Το γνωστό σε όλες μας κλάμερ ήταν πάντα η εύκολη λύση για ένα πρόχειρο πιάσιμο των μαλλιών μας. Αυτή τη φορά όμως επιστρέφει ως trend που θα συμπληρώσει το καθημερινό σου fashion look, όπως το πρότεινε ο Alexander Wang. Το trend αφορά στη δυναμική γυναίκα που θέλει ένα χαλαρό ή και αυστηρό πιάσιμο για τις ώρες που βρίσκεται στο γραφείο. Αν θεωρείς υπερβολή τα μεγάλα banana clips τότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποια πιο μικρά και διακριτικά.

# Stretch Combs
Σίγουρα τα έχεις φορέσει στα μαλλιά αλλά και στο λαιμό σου! Είναι το διακριτικό hair trend που μπορείς να δοκιμάσεις ξανά για ένα πιο girly και ρομαντικό look. Θα το δούμε συνήθως φορεμένο σαν κλασική στέκα που τραβά τα μαλλιά μας προς τα πίσω για να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

# Stretchy black headband
Η μαύρη κορδέλα επιστρέφει για να την εντάξεις στην in style καθημερινότητά σου. Είναι πιο φαρδιά από κάθε άλλη κλασική κορδέλα και ταιριάζει σε όλα τα χρώματα μαλλιών. Ίσως βέβαια να είναι υπερβολική για ένα everyday look, ωστόσο μπορείς να επιλέξεις κάτι που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.

# Scruchies
Τα υφασμάτινα λαστιχάκια που όλες αγαπήσαμε είναι και πάλι στο επίκεντρο. Είναι ό,τι πιο παιχνιδιάρικο μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη περίοδο και κυρίως όταν χρειάζεσαι ένα χαλαρό πιάσιμο. Κατά την περίοδο της άνοιξης επίλεξε τα παστέλ χρώματα και πιάσε τα μαλλιά σου σε χαλαρή αλογοουρά.

 

Πηγή: savoirville