Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

  • Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 08:19
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Η σημερινή Πέμπτη αναμένεται χαρούμενη, αφού ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικά μηνύματα ή θετικά νέα για Κριούς, Ζυγούς, Δίδυμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα, Κριέ, κουράστηκες πολύ από τις αναρίθμητες υποχρεώσεις. Οι δυσκολίες όμως υποχωρούν σιγά-σιγά και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Φρόντισε σήμερα να είσαι συνεπής και να μην αφήσεις εκκρεμότητες να σου χαλάνε την ισορροπία. Η τακτοποίηση των υποθέσεών σου βοηθάει στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις, Κριέ, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε σήμερα τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, Ταύρε, αλλά η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, σε επηρεάζει και οι ανασφάλειες συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, στρέφοντάς σε προς λάθος επιλογές. Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι ανικανοποίητη και δε σε οδηγεί κάπου, οπότε φρόντισε να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου και να προχωρήσεις με ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Υδροχόο) και θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου όπως ξέρεις και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα πάνε πολύ καλά, αφού μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η δυνατότητά σου να προσαρμόζεσαι εύκολα, Δίδυμε, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, εξαντλείται τώρα, που απρόσμενες και περίεργες καταστάσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Τα διλήμματα που προκύπτουν είναι σημαντικά και απαιτούν σοβαρή σκέψη και σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Δίδυμε, να δείξεις στο σύντροφό σου με την συμπεριφορά σου, ότι είσαι δίπλα του και τον καταλαβαίνεις, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει από το άγχος που έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμέ μου, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα. Σήμερα, έχεις ευκαιρίες να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η εύνοια των άστρων, Καρκίνε, είναι μεγάλη το ερχόμενο διάστημα, γεγονός που πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ώστε να την αξιοποιήσεις με το καλύτερο τρόπο. Η ζωή σου αρχίζει τώρα να μπαίνει σε καλύτερο δρόμο και είναι πολύ πιθανόν να εισπράξεις ανταμοιβές, που έρχονται γρηγορότερα από όσο περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει σήμερα ο σύντροφος σου, Καρκίνε. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, Λέων, σε ευνοεί αρκετά. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισες τον τελευταίο καιρό σταδιακά υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τη ζωή σου και θα βάλουν πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον σου. Τώρα τα όνειρά σου βρίσκουν έδαφος για να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για μερικά ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν σήμερα στη σχέση σου, Λέων, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, επειδή μπορεί να κάνεις λάθος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε αγορές και άλλα έξοδα που κάνεις, διαφορετικά θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου, Παρθένε, βελτιώνεται αισθητά και ένα συναίσθημα ασφάλειας που σε είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν, κάνει πάλι την εμφάνισή του. Η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της και η έμπνευσή σου, επίσης. Το διάστημα είναι κατάλληλο για σχέδια και το οργανωτικό πνεύμα θα σε βοηθήσει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για ακόμη μία φορά, Παρθένε μου, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, δεν τα πας άσχημα, αλλά μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η κακή σου διάθεση, Ζυγέ, επηρεάζει την κρίση σου και έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, δίνοντας υπέρμετρη αξία στις συνθήκες και τα γεγονότα. Ρίξε σήμερα λίγο τους τόνους και προσπάθησε να επαναφέρεις τη διάθεσή σου, για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα αυτή, Ζυγέ, προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που σας απομακρύνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Είσαι σε θέση να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, μα φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, Σκορπιέ, και η υπεραισιοδοξία σου σε οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις. Συγκεντρώσου λίγο και δες τη πραγματικότητα στην αληθινή της διάσταση, χωρίς υπερβολές. Ο ρεαλισμός είναι απαραίτητο στοιχείο για τη διαμόρφωση της ζωής σου. Μην αφήνεις την απερισκεψία, να τη βάζει σε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς, Σκορπιέ, αφού το ταίρι σου είναι δίπλα σου, για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ, μπορεί να βλέπεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις αναβολές στις προτεραιότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις σήμερα έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Λάθη του παρελθόντος έρχονται τώρα στην επιφάνεια, Τοξότη, και απαιτούν λύσεις. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι πολύ δύσκολές και πρέπει άμεσα, ακόμη και σήμερα, να επανεξετάσεις τα δεδομένα, αλλάζοντας ταυτόχρονα κάποια βασικά στοιχεία, προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις όσο επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Τοξότη, φρόντισε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα σήμερα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού τελικά θα τα ισορροπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η απερισκεψία κάποιου ατόμου μέσα στην οικογένειά σου, Αιγόκερε, έβαλε σε κίνδυνο τα κεκτημένα όλων σας και τώρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγετε από τον κίνδυνο. Η ανάληψη των ευθυνών θα είναι ένα σοβαρό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί έγκαιρα, και κατόπιν να φροντίσετε όλοι μαζί για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, διαφορετικά θα έχεις εντάσεις και λογομαχίες, που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Θα μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου. Επιπλέον, κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Υδροχόε, θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό σε όλους τους τομείς, ενώ και η κούραση που βιώνεις είναι πλέον αφόρητη. Οργάνωσε, λοιπόν, καλύτερα τη ζωή σου, ώστε να αποκτήσεις κάποιο χρόνο, που θα σου επιτρέψει να ξεκουράζεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθήματα που έχει το ταίρι σου, Υδροχόε, έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και θέλει να σου δώσει ευτυχία. Δες τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πάνε πολύ καλά σήμερα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους με τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και, φυσικά, να κάνεις την σχετική οικονομία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι πλανήτες, Ιχθύ, σου χαρίζουν δώρα και την ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τόπο. Οι προτάσεις που θα δεχτείς, μπορούν με τη σωστή χρήση τους, να φέρουν τη ζωή σου σε πολύ καλό επίπεδο, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Οι πολύτιμες συμβουλές κάποιου αγαπημένου σου προσώπου σήμερα, βοηθούν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα, που έχεις στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα.

Πηγή:oroskopos.gr