Μαλλιά που φριζάρουν: Πώς να τα αντιμετωπίσεις

Ειδικά τώρα το χειμώνα το πρόβλημα είναι πιο έντονο.

Μεγάλος... μπελάς το φριζάρισμα όχι μόνο για τα σγουρά αλλά και τα ίσια μαλλιά, καθώς πέρα από την ενοχλητική τους θαμπή και άγρια εμφάνιση, χάνουν και την υγεία τους. Στην περίπτωση μάλιστα που διαθέτουν αρκετό μήκος, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και χρειάζονται όχι μόνο προϊόντα που τα λειαίνουν αλλά και την φροντίδα κάποιου επαγγελματία.

Η λύση του κομμωτηρίου

Η “θαυματουργή” τεχνική που ήδη έχουν υιοθετήσει οι σταρ του Χόλυγουντ ήρθε πλέον και στην Ελλάδα και δεν είναι άλλη από το γνωστό “βραζιλιάνικο ίσιωμα”. Πρόκειται για μια μέθοδο η οποία λειαίνει την τρίχα χάρη στη δύναμη της φυσικής κερατίνης! Για 3 ολόκληρους μήνες ξεχνάς το κομμωτήριο, τα συχνά χτενίσματα και λουσίματα, αφού αποκτάς τέλεια ίσια, λαμπερά, και απαλά μαλλιά, χωρίς ψαλίδα και κυρίως χωρίς το ενοχλητικό φριζάρισμα. Ταυτόχρονα «κλειδώνει» και το χρώμα των μαλλιών σου και διατηρείται για περισσότερο καιρό. Η θεραπεία Keratin διαρκεί 2 με 2,5 ώρες, ανάλογα με το μήκος και την ποιότητα της τρίχας! Προσοχή! Στο εμπόριο κυκλοφορούν διαφορετικά προϊόντα για ισιωτική θεραπεία κερατίνης. Απόφυγε αυτά που περιέχουν φρομαδεύδη.

Ζήτησε από τον κομμωτή να δείτε το προιόν πριν ξεκινήσει τη διαδικασία και προσέξτε να αναγράφεται επάνω στη συσκευασία η φράση “χωρίς φορμαδεύδη”. Η χημική αυτή ουσία είναι βλαβερή τόσο για την υγεία όσο και για την ανάπτυξη της τρίχας. Σύμφωνα με Ευρωπαική οδηγία εάν περιέχεται σαν συστατικό στο προιόν δεν θα πρέπει να υπερβαίνει σε περιεκτικότητα το 0,2%. Επίλεξε καλύτερα, ένα ειδικό υλικό που αποτελείται από 100% φυσική κερατίνη, Argan oil, πρωτεϊνες, βιταμίνες, καθαρό μετάξι, φυτικά εκχυλίσματα, μαλακτικούς παράγοντες, υδρολυομένο κολλαγόνο και αμινοξέα. Το λούσιμο, η θεραπεία και το χτένισμα πραγματοποιούνται με υπέρυθρες ειδικού μηχανήματος, προκειμένου να εισχωρήσει το ευεργετικό υλικό στον φλοιό τη τρίχας.

 Queen.gr

Αφηστε καποιο σχολιο