Δέκα από τις πιο ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου

Οι 50 Aποχρώσεις του Γκρι που μας ξεσήκωσαν και αυτό τον Φεβρουάριο ήταν απλά μια υπενθύμιση του πόσο σέξι μπορεί να γίνει μια ταινία μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Ο κινηματογράφος μας έχει χαρίσει απίστευτα ερωτικές στιγμές που πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε κι εμείς. Ποιές είναι οι πιο σέξι σκηνές που ανέβασαν τη θερμοκρασία επικίνδυνα; Τις συγκεντρώσαμε για εσάς!

Το ημερολόγιο
Η πιο αγαπημένη ρομαντική ταινία των τελευταίων χρόνων δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα.  Μια τέλεια καλοκαιρινή ιστορία αγάπης και μια ερωτική σκηνή όπου ο Νόα και η Άλι, ένα ακόμη κινηματογραφικό ζευγάρι με τρομερή χημεία, συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Ανατριχιάζουμε κάθε φορά. 

Dirty Dancing 
Υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να χορεύεις σε απόσταση αναπνοής με κάποιον φορώντας μόνο τα απαραίτητα; Τίποτα. Τίποτα απολύτως. Γι΄αυτό και η διάσημη σκηνή του Dirty Dancing κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα των πιο σέξι στιγμών του σινεμά.

Οι σκοτεινές μπίζνες ενός πρωτάρη
Σεξ μέσα σε τρένο; Ναι, ακούγεται δύσκολο και ριψοκίνδυνο. Όμως ο Τομ Κρουζ και η Ρεμπέκα Ντε Μορνέ το έκαναν να φαίνεται παιχνιδάκι. Μήπως σας μπαίνουν ιδέες για ταξίδι;

Ερωτικά παιχνίδια
Το καλό κορίτσι συναντά το κακό αγόρι, ανταλλάσουν δύο αξέχαστες ατάκες και η συνέχεια γίνεται ακόμα καλύτερη. Χωρίς να είναι υπερβολική, η σκηνή αυτή είναι τέλεια γιατί συνδυάζει το σεξ με τον έρωτα. Σε συνδυασμό βέβαια με το τραγούδι Colorblind των Counting Crows που ακούγεται, είναι λογικό που έχει χαραχτεί στη μνήμη μας.

Μάτια ερμητικά κλειστά 
Μυστικά, προδοσίες και πολλές προκλητικές σκηνές σεξ. Το κύκνειο άσμα του Κιούμπρικ αποτελεί μία από τις ωραιότερες και αισθησιακές ταινίες του κινηματογράφου. Πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστούν δύο από τους ωραιότερους και πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Άπιστη
Οι ταινίες με θέμα την απιστία είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Παρ' όλα αυτά, η περιπέτεια της Νταιάν Λέιν μέσα από την ερωτική της σχέση με έναν άγνωστο (Ολιβιέ Μαρτίνεζ) μας κάνει να την δούμε με άλλο μάτι. Βοηθάει βέβαια και το ότι ο Μαρτίνεζ είναι εξωφρενικά γοητευτικός ενώ η Λέιν είναι άκρως θηλυκή. Η σκηνή στις τουαλέτες είναι σίγουρα από τις πιο σέξι του κινηματογράφου.

Βασικό ένστικτο
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να διαλέξεις την καλύτερη ερωτική σκηνή αφού η ταινία ξεχειλίζει από ερωτισμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ερωτικό θρίλερ που έκανε διάσημη τη Σάρον Στόουν χαράχτηκε στη μνήμη πολλών αντρών και άφησε ιστορία με το γνωστό "σταυροπόδι".

Τροία
Έλληνες και Τρώες κούκλοι παρελαύνουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ταινίας και ο Μπραντ Πιτ μας έδωσε έναν ακόμη λόγο να τον θεωρούμε τον πιο σέξι άντρα του κόσμου. To αποκορύφωμα βέβαια είναι η καυτή σκηνή, όπου ο Μπραντ Πιτ- Αχιλλέας ξαπλώνει με την πανέμορφη Βρυσηίδα στα μαξιλάρια. Χρειάζεστε κι άλλα;

Pretty Woman
Σεξ στο πιάνο. Τι άλλο να πούμε; Η χημεία της Τζούλια Ρόμπερτς με τον Ρίτσαρντ Γκιρ εδώ είναι απλά εκρηκτική. Και ένα μυστικό: ο Ρίτσαρντ Γκιρ όχι μόνο έπαιζε πιάνο αλλά και έγραψε το κομμάτι που ακούγεται στη σκηνή!

Εξιλέωση
To να κάνεις έρωτα σε μια τέτοια βιβλιοθήκη είναι σχεδόν όνειρο. Στην «Εξιλέωση» τα χρώματα, οι ήχοι και ο φωτισμός δημιουργούν μια τρομερή ατμόσφαιρα που συμπληρώνεται με το πάθος των δύο πρωταγωνιστών. Σέξι, κομψή και ρομαντική.  Ζηλεύουμε!

 

Πηγή: womanidol