Κατασκοπία μέσω Instagram τέλος - Τώρα θα ενημερώνεται ο κάτοχος του post για κάθε screenshot

Ακόμα μία λειτουργία του Snapchat θα προστεθεί πολύ σύντομα στο Instagram και ήταν αρκετή για να θορυβήσει τους χρήστες του κοινωνικού μέσου. 

Από χθες κυκλοφορεί η είδηση ότι όταν κάποιος χρήστης θα τραβάscreenshot σε Stories άλλου χρήστη, τότε ο τελευταίος θα λαμβάνειειδοποίηση που θα τον ενημερώνει για τη συγκεκριμένη ενέργεια από τον συγκεκριμένο χρήστη. 

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος άρχισε να κάνει σχόλια στο twitter για τα νέα αυτά δεδομένα του Instagram που θα βάλει τέλος στο stocking. 

Πολλοί ανησύχησαν καθώς από εδώ και πέρα οι ημέρες που κάποιοι κατασκοπεύουν το προφίλ ενός χρήστη και κρατούν φωτογραφίες του χωρίς να το ξέρει ανήκουν πια στο παρελθόν. 

Οι stockers έχουν χάσει για τα καλά τον ύπνο τους. 

Ωστόσο, δυστυχώς διαπιστώθηκε πως αν το τηλέφωνο βρίσκεται σεairplane mode, οι ειδοποιήσεις των screenshots δεν θα σταλούν στο χρήστη που ανέβασε το περιεχόμενο. 

Αλλοι τρόποι για να πάρει κανείς screenshot χωρίς να ειδοποιηθεί ο uploader είναι τα screenshots να γίνουν μέσω του υπολογιστή ή μέσω τρίτων εφαρμογών.

Για παράδειγμα το λειτουργικό Android επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν ιστορίες της επιλογής τους χωρίς να φαίνονται. 

 

Πηγή: bovary

Αφηστε καποιο σχολιο