Το Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι θα έχει άρωμα Survivor! Δείτε ποιος θα παρουσιάσει την μεγάλη παρέλαση

  • Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 17:41
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

O πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι ο παρουσιαστής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018! Μαζί του, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού KΡΗΤΗ TV, Χρύσα Κυρατζή!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, φίλος του Ρεθύμνου από παλιά, αγαπά ιδιαίτερα την πόλη αλλά και ολόκληρο το νησί της Κρήτης, έχοντας πολλούς φίλους τους οποίους επισκέπτεται συχνά. Ιδιαίτερα δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους, πρωταγωνιστεί στην ελληνική τηλεόραση εδώ και χρόνια, ενώ κατέκτησε της διεθνείς πασαρέλες μέσα από την πολύ επιτυχημένη καριέρα του στο modeling, σε όλο τον κόσμο!

Ο Γιάννης, «κατά κόσμον» Σπαλ, δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι για πρώτη φορά, τονίζοντας ότι όχι μόνο θα επιζήσει του ξέφρενου κεφιού, ως γνήσιος survivor, αλλά υποσχέθηκε ότι θα «Γίνει ο Καλύτερος του Εαυτός», ακολουθώντας το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης!

Η Χρύσα Κυρατζή διασκεδάζει και ψυχαγωγεί  όλη την Κρήτη μέσα από τις προτάσεις της εκπομπής της “Go Out” που προβάλλεται στο ΚΡΗΤΗ TV κάθε Σάββατο, ενώ είναι ραδιοφωνική παραγωγός στον σταθμό Music Club 105,8. Κατάγεται από το Ηράκλειο και αγαπά να μεταφέρει το κέφι και τον ενθουσιασμό της στον κόσμο!

O Γιάννης Σπαλιάρας και η Χρύσα Κυρατζή καλούν με τη σειρά τους όλο τον κόσμο να έρθει και να ζήσει από κοντά την μοναδική ατμόσφαιρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και αν είναι μακριά, να την παρακολουθήσει ζωντανά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΚΡΗΤΗ TV!

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018, πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η AMSTEL και στηρίζεται σε μεγάλο μέρος της Ρεθεμνιώτικης επιχειρηματικής κοινωνίας με το πρόγραμμα «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ», καθώς και από το νέο πρόγραμμα «Υιοθεσίας εκδηλώσεων».

 

Πηγή: rethemnos