Έψαχναν τις 70.000 γυναίκες στο Καρναβάλι - Εντυπωσιακή εμφάνιση για τις "Εμείς κι εμείς και οι άλλοι"

  • Σάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 20:03
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Μια εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτή των “Εμείς κι εμείς” που για την περίσταση πήρε το συνθετικό ... και οι άλλοι για να μπορέσουν οι κυρίες της ομάδας να πάνε στο Καστρινό Καρναβάλι μετά συζύγων και τέκνων. Ο παρουσιαστής του Καρναβαλιού, όταν ενημερώθηκε πως η ομάδα εκπροσωπεί 70.000 γυναίκες, από τη σχετική ομάδα του facebook αναρωτήθηκε “έχουμε εδώ 70.000 γυναίκες;” κάνοντας τους χιλιάδες Ηρακλειώτες που είχαν κατέβει για να δουν την παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, να αρχίσουν να ψάχνουν τις χιλιάδες γυναίκες.

Και μπορεί να μην ήταν 70.000 οι “Εμείς κι εμείς”, ήταν όμως πολλές τόσες που προκάλεσαν το ενδιαφέρον ως νεοεμφανιζόμενη ομάδα και μάλιστα με το άρμα που προσέφερε ο κ. Μιχάλης Ρασιδάκης. Πρώτες και καλύτερες οι διαχειρίστριες και κάποιες από τις συντονίστριες της ομάδας.

Ήταν όμως εκεί και οι άλλοι που επίσης έκαναν εντύπωση καθώς ακούστηκαν τα ονόματα τους από τα μεγάφωνα του Καρναβαλιού, ο Μπάμπης ο τεντάς, ο χασάπης, και ο DJ. Kαι φυσικά πολλά παιδιά! Πληροφορίες αναφέρουν πως η διασκέδαση συνεχίστηκε για την ομάδα και μετά τη λήξη του Καρναβαλιού.