Μια πανεύκολη Κρητική ομελέτα εποχής με σπαράγγια.

  • Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 17:35
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

Αυτή την εποχή μπορούμε να βρούμε τα άγρια κρητικά σφαράγγια ή ασφαράγγια όπως τα λένε στα χωριά.

Έχοντας λοιπόν μια χούφτα σπαράγγια, βάζουμε λίγη φαντασία για μια κρητική ομελέτα, έυκολη γρήγορη και νόστιμη.

Θα χρειαστούμε επιπλέον λίγα φύλλα σπανάκι, μερικά ντοματίνια και μερικές λεπτές φέτες γραβιέρα.

Αφού ρίξουμε ελάχιστο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε τα σφαράγγια, το σπανάκι και τα ντοματίνια να τσιγαριστούν. Μετά ρίχνουμε τις λεπτές φέτες γραφιέρα και τέλος τα χτυπημένα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα.

Η ομελέττα μας είναι έτοιμη!