Τα τρία κορίτσια του ζωδιακού που κάνουν τους άντρες να τρέχουν από πίσω τους

Mερικές φορές τα αγόρια το παίζουν πολύ σκληρά και δεν εκδηλώνουν τα αισθήματά τους. Είναι τα λεγόμενα βαριά πεπόνια. Υπάρχουν όμως τρία κορίτσια του ζωδιακού που τους κάνουν όλους αλοιφή. Δε μπορούν να τους αντισταθούν με τίποτα σε σημείο που τρέχουν και δε φτάνουν. Κυρίες μου, εσείς είστε οι:

Δίδυμοι: Οι γυναίκες αυτές είναι άπιαστες, παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα, με τις δυο τους πλευρές να τους άγουν και να τους φέρουν μέχρι που τους μετατρέπουν σε υποχείριά τους. Αρέσει όμως αυτό στους άντρες, μάλλον γιατί βγάζει το μαζοχισμό που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας. Η bitchcraft συμπεριφορά σε όλο της το μεγαλείο.

Καρκίνοι: H μέλισσα πιάνεται με το μέλι λέει μια παροιμία και στην περίπτωση της γυναίκας Καρκίνου ισχύει πολύ με τον άντρα να είναι η μέλισσα και με την Καρκίνο να ειναι το μέλι. Η μελιστάλαχτη, γλυκιά, ρομαντική Καρκίνος κερδίζει τον άντρα με τον όμορφο τον τρόπο τον καλό και του γίνεται απαραίτητη. Αποτέλεσμα, τρέχει από πίσω της σαν κουτάβι.

Τοξότες: Η Τοξότης καλπάζει ελεύθερη και ανεξάρτητη αποπνέοντας πυγμή και μεγαλείο και οι άντρες αυτομαστιγώνονται για να την φτάσουν σαν άλογα του ιπποδρόμου. Τους κερδίζει επειδή αδιαφορεί. Τρέχουν να τη φτάσουν επειδή θέλει να ξεφύγει. Γεννά μέσα τους την ανάγκη να κυνηγήσουν, αρχέγονο ένστικτο του ανθρώπου αλλά κυρίως του άντρα.

marieclaire.gr