6 αγαπημένες παρέες της Ελληνικής τηλεόρασης

Η φιλία είναι άρρηκτος δεσμός για τους ανθρώπους. Αυτό γίνεται φανερό, ακόμα και μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και σήριαλ.

Εδώ συγκεντρώσαμε τις 6 πιο αγαπημένες παρέες από την ελληνική τηλεόραση. Εσένα, ποια παρέα είναι η αγαπημένη σου;

 

Στο Παρά Πέντε
Αυτή την παρέα τη γνωρίζεις 100%. Μπήκε στο σπίτι μας και στην καρδιά μας το 2005 και μέχρι σήμερα αποτελεί, ίσως, την πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα του κοινού. Η Ντάλια, η Αγγέλα, ο Φώτης, η Ζουμπουλία και ο Σπύρος, μαζί με τους φίλους και συγγενείς τους, μας θύμισαν πως το καλό υπερισχύει πάντοτε.

Λόγω Τιμής
Η παρέα από την Πάτρα «γεννήθηκε» το 1996 από τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου και αγαπήθηκε από όλους τους φοιτητές εκείνης της εποχής και όχι μόνο. Η Ηρώ, η Αθηνά, ο Ψηλός, ο Τσίου, ο Άρης, ο Φαντάρος και η Μάνια, φήμες λένε, πως θα επιστρέψουν 22 χρόνια μετά και «στα ίδια μέρη … θα ξαναβρεθούνε».

Υπέροχα Πλάσματα
Βρεθήκανε και οι τρεις στα φοιτητικά τους χρόνια, όταν δουλεύαν ακόμη στο Sui Generis. Εμείς τους βλέπουμε, όταν η φιλία τους διανύει τα πρώτα –άντα και ζούμε μαζί τους τα καλά, τα κακά και τα ευτράπελα της καθημερινότητας τους. Η Έλη, το Μητσάκι και ο Μπίλι μας χάρισαν μοναδικές, αστείες βραδιές τη σεζόν 2007-2008.

Οι Απαράδεκτοι
Η πρώτη σειρά του Mega που κέρδισε το κοινό με το χιούμορ, την πρωτοτυπία και την … πρωτοπορία του. Ο Σπύρος, η Δήμητρα, ο Βλάσης και ο Γιάννης ζούσαν σε δύο αντικριστά διαμερίσματα στην οδό Αδάμαντος 4, στο Λυκαβηττό και έφεραν το γέλιο στους τηλεθεατές, από το 1991 έως το 1993. Δυστυχώς, πλέον, οι επαναλήψεις της σειράς δεν είναι πολύ συχνές.

Εμείς κι Εμείς
Οκ, σαν στόρυ δεν έλεγε και πολλά. Άσε που κάποιοι χαρακτήρες ήταν τρομερά εκνευριστικοί. Αλλά μη τους αδικούμε τελείως! Το «Εμείς κι Εμείς» σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία και η παρέα των: Μαρία, Στέλιος, Βασίλης, Σμαράγδα, Νατάσσα, Τζεμιλέ (Αντωνία), Παρθένα και Μάκης, είναι μια από τις πιο γνωστές και αναγνωρισμένες της ελληνικής TV.

Άγρια Παιδιά
Τρία αγόρια: o Σπάικ, ο Πέτρος και ο Νίκος, με τα skates τους γυρνούσαν την πόλη και με τη βοήθεια του φίλου τους Χρήστου, διόρθωναν κάθε μορφής αδικία. ΈΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

 

Πηγή: savoirville