Συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών «η κρίση εντός μας» από την Ηράκλεια Πρωτοβουλία

  • Παρασκευή, 9 Φεβρουάριος 2018 08:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών με τον γενικό τίτλο: «η κρίση εντός μας», η Ψυχίατρος κ. Ευτέρπη Μπαλή, ανέπτυξε το προηγούμενο  Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το  θέμα: Άγχος & Ψυχοπαθολογία της καθημερινής ζωής σε καιρούς δύσκολους.

Η κ. Μπαλή έδωσε τον ορισμό του άγχους, αναφέρθηκε στις διάφορες μορφές, με τις οποίες μπορεί να εμφανιστεί, περιέγραψε τις περιπτώσεις, για τις οποίες συνιστάται η αναζήτηση βοήθειας από ειδικούς, και ποια μπορεί να είναι αυτή η βοήθεια.  

Ο κύκλος ομιλιών με τον γενικό τίτλο: «η κρίση εντός μας», που οργανώνει ηΗράκλεια Πρωτοβουλία, συνεχίζεται το προσεχές Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 11:00, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στον Β΄ όροφο του δημοτικού κτηρίου της οδού Ανδρόγεω: η Ο κ. Νικόλαος Παρίτσης, Επίτιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής, Πρόεδρος Συστημικής Θεραπείας & Παρέμβασης σε άτομα, οικογένειες και ευρύτερα συστήματα, Επίτιμος Καθηγητής Ph D Κυβερνητικής, θα μιλήσει με θέμα: Αντικειμενικές δυσκολίες και υποκειμενικά αισθήματα αναξιότητας.

Τον ομιλητή  θα προλογίσει η κ. Ρένα Βεργάκη, πρώην Προϊσταμένη Ψυχιατρικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Κώστας Βαρβεράκης, Εκπαιδευτικός, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής. 

Αφηστε καποιο σχολιο