Άγιος Βαλεντίνος: Το ιδανικό δώρο ανάλογα με το ζώδιο σου

Ποιο είναι το δώρο που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα την ημέρα των...
ερωτευμένων ανάλογα με το ζώδιο σου

Αυτό τον Άγιο Βαλεντίνο ίσως να καταφέρεις να λάβεις κάτι που πραγματικά θα σε χαροποιήσει και θα ταιριάζει με την προσωπικότητα σου. Μην αισθανθείς ενοχές εάν αφήσεις αυτό το άρθρο «καταλάθος» ανοιχτό στην οθόνη του υπολογιστή σου ώστε το άλλο σου μισό να ρίξει μια ματιά και να επιλέξει το ιδανικότερο δώρο για σένα βάσει του ζωδίου σου!

Κριός: Ένα ιδιαίτερο στρωματάκι για yoga

Απολαμβάνεις ιδιαίτερα τη φύση και μία ενεργητική στάση στη ζωή και λογικό αφού είσαι το πρώτο ζώδιο του ωροσκοπίου. Ένα ιδιαίτερο στρώμα για τη γιόγκα σου θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις όλη αυτή την ενέργεια ενώ θα ενθουσιαστείς με τις νέες στάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις.

Ταύρος: Ένα μπουκέτο λουλούδια

Απολαμβάνεις την ομορφιά και τη φύση όμως η αλλαγή δεν είναι ό,τι καλύτερο για εσένα, γι' αυτό ένα κλασικό, ρομαντικό και αισθητικά όμορφο δώρο για αυτή την ημέρα είναι το ιδανικό δώρο για εσένα.

Δίδυμος: Μία θήκη για το κινητό σου

Το πόσο επικοινωνιακή και κοινωνική είσαι ο καλός σου το έχει προσέξει σίγουρα καθώς είναι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που προσέχει κάποιος σε εσένα, αυτός είναι και ο λόγος που έχεις τόσο καλή σχέση με το κινητό σου! Το ιδανικό δώρο για εσένα θα ήταν μία θήκη η οποία θα σου θυμίζει τον καλό σου κάθε φορά που πιάνεις το κινητό σου.

Καρκίνος: Ένα ρομαντικό κολιέ

Είσαι ένα πολύ πιστό άτομο, στην οικογένεια σου αλλά και σε αυτούς που θεωρείς δικούς σου, ενώ συνήθως παίρνεις αυθόρμητες αποφάσεις που βασίζονται στα συναισθήματα σου. Ένα κολιέ που θα φοράς συνέχεια και θα σου θυμίζει την αγάπη του καλού σου προς εσένα είναι το ιδανικό δώρο για αυτή την ημέρα.

Λέων: Μία statement τσάντα

Είσαι ένα άτομο που του αρέσει να τραβάει την προσοχή και να ξεχωρίζει. Για κάποια με τόση αυτοπεποίθηση όση έχεις εσύ αυτό που χρειάζεσαι είναι μία statement τσάντα που θα την κοιτάνε όλοι ενώ εσύ περήφανη θα γνωρίζεις ότι στην πήρε το αγόρι σου για του Αγίου Βαλεντίνου!

Παρθένος: Μία ιδιαίτερη ατζέντα – ημερολόγιο

Είσαι το άτομο που προσέχει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες στα πάντα και η πιο οργανωτική της παρέας σου. Αφιερώνεις πολύ χρόνο στο να γράφεις και να οργανώνεις όλη σου την καθημερινότητα γι' αυτό και μία ιδιαίτερη ατζέντα ή ημερολόγιο είναι μία σκέψη για δώρο που σε εκφράζει και σου ταιριάζει απόλυτα.

Ζυγός: Ένα ταξίδι έκπληξη

Δεν απολαμβάνεις τη μοναξιά και προτιμάς να περνάς τις μέρες σου έξω και με άλλους δημιουργώντας ιστορίες. Ένα απρόσμενο ταξίδι ή ένα διήμερο για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου είναι ικανό να σε κάνει να χοροπηδήσεις από τη χαρά σου!

Σκορπιός: Μία ρομαντική spa day για δύο

Το πάθος είναι αυτό που σε διακατέχει για οτιδήποτε και αν κάνεις, είτε συζητάς για την αγαπημένη σου σειρά είτε εάν μαγειρεύεις το αγαπημένο σου γεύμα. Για κάποια σαν εσένα που ζει τη ζωή τόσο έντονα μία ημέρα σε σπα με το έτερο σου ήμισυ είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τοξότης: Matching βαλίτσα και θήκη για το διαβατήριο σου

Λατρεύεις τα ταξίδια ενώ δεν μπορείς να μείνεις στάσιμη σε ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ψάχνεις την επόμενη σου κατεύθυνση. Μία θήκη για το διαβατήριο σου και μία ασορτί βαλίτσα είναι ένα πολύ γλυκό δώρο για κάποια σαν εσένα.

Αιγόκερως: Ένα κομψό διακοσμητικό για τον χώρο σου

Είσαι υπεύθυνη, ανεξάρτητη και λατρεύεις να οργανώνεις τους ανθρώπους. Σαν ζώδιο της γης, είσαι προσγειωμένη και εκτιμάς την παρουσία των κοντινών σου στη ζωή σου, ακριβώς για αυτούς τους λόγους θα λατρέψεις ένα διακοσμητικό για το χώρο σου ανάλογα με την αισθητική και το γούστο σου το οποίο θα σου θυμίζει τον αγαπημένο σου κάθε φορά που το κοιτάς.

Υδροχόος: Σετ ομορφιάς

Οτιδήποτε περιλαμβάνει περιποίηση από εσένα για εσένα, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούν να σου προσφέρουν!

Ιχθύς: Μία καλλιτεχνική δημιουργία

Σαν ζώδιο του νερού συνήθως ακολουθείς τη διαίσθηση και τα συναισθήματα σου γι’ αυτό και έχεις άμεση επαφή με την ευαίσθητη και καλλιτεχνική σου πλευρά. Ένα poster μέσα σε μία ωραία κορνίζα ή κάποια δημιουργία είναι το καταλληλότερο δώρο που μπορεί να σου κάνει ο καλός σου!