Πώς θα κάνεις μόνη σου τέλειο σχήμα φρυδιών σε 5 βήματα!

  • Πέμπτη, 8 Φεβρουάριος 2018 08:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Πρόσωπο

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν το σχήμα των ματιών, προσθέτουν βάθος και αναδεικνύουν το βλέμμα κάνοντας το σαγηνευτικό. Οπότε, δεν έχεις καμία δικαιολογία να τα αφήνεις απεριποίητα!

Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο, να επισκεφτείς την αισθητικό σου, είναι πάρα πολύ εύκολο να τα βγάλεις μόνη σου, απλά δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο τόξο των φρυδιών!

Βήμα 1

Αρχικά χτενίζεις τα φρύδια προς τα επάνω, και με ένα ψαλιδάκι κόβεις ότι τριχούλες περισσεύουν από το βασικό σχήμα.

Βήμα 2

Το σωστό σχήμα φρυδιών είναι το παν. Δείξε ιδιαίτερή προσοχή στη γωνία του τόξου.

Ένα λευκό μολύβι θα σε βοηθήσει να μαρκάρεις την αρχή και το τέλος του φρυδιού, καθώς και το σημείο που θα πρέπει να βρίσκεται το τόξο (βλέπε εικόνα), και τότε θα αρχίσεις να αφαιρείς.

Βήμα 3

Έπειτα, το ίδιο το φρύδι θα σου δείξει πόσο παχύ ή λεπτό πρέπει να είναι. Ο γενικός κανόνας είναι ότι πρέπει να είναι σε πάχος όσο το ½ του μικρού σου νυχιού. Πάλι μαρκάρεις με το λευκό μολύβι τις τρίχες που πρέπει να αφαιρεθούν και προχωράς.

BONUS TIPS

Οι άκρες στο τσιμπιδάκι πρέπει να είναι έντονες, αλλά όχι αιχμηρές, για να πιάνονται καλά οι τριχούλες. Αφαιρείς την τρίχα με την ίδια φορά που φυτρώνει. Να θυμάσαι ότι η γωνία του τόξου δεν πρέπει να είναι έντονη σαν τρίγωνο. Μην κάνεις πρώτα το ένα φρύδι και μετά το άλλο. Κάντα εναλλάξ. Θα αφαιρείς λίγες από το ένα, και μετά θα προχωράς στο άλλο, ώστε να διατηρείται η ισορροπία! Για να μειώσεις τον πόνο, μπορείς να χρησιμοποίησεις τοπικά ένα παγάκι να μουδιάσει την περιοχή. Αν θες να αποφύγεις τον πόνο, καλό θα είναι πριν την έμμηνο ρύση σου να μην βγάζεις τα φρύδια σου-και γενικότερα να μην κάνεις κανενός είδους αποτρίχωση, γιατί τότε το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο.

Πηγή: joytv.gr

Αφηστε καποιο σχολιο