Ο γάμος τους θα κοστίσει στους καλεσμένους πάνω από… 1.800 ευρώ

  • Τετάρτη, 7 Φεβρουάριος 2018 19:40
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Κάθε γάμος είναι μια ακριβή ιστορία, το πράγμα μπορεί ωστόσο να ξεφύγει.

Όπως για το ζευγάρι της ιστορίας μας, για το οποίο μια καλεσμένη εξομολογείται πως οι απαιτήσεις τους είναι τόσο παράλογες και εξεζητημένες που το ποσό που πρέπει να ξοδέψουν οι καλεσμένοι αγγίζει τα 1.800 ευρώ!

Η κουβέντα έλαβα χώρα στο βρετανικό φόρουμ Mumsnet, όπου η καλεσμένη είπε πως πρέπει να πληρώσει το μερίδιό της για το μπάτσελορ του γαμπρού, να πάει μετά στον γάμο που θα γίνει στο εξωτερικό και να κάνει και δωράκι από gift list που οφείλει να ξεκινά από τις 100 λίρες (112 ευρώ)!

Η καλεσμένη, που είναι και μαμά, απευθύνθηκε λοιπόν στα μέλη του φόρουμ για συμβουλές, καθώς τα νεύρα της άγγιξαν κόκκινο. Και οι περισσότεροι τη συμβούλευσαν να μην πάει στον γάμο που θα τινάξει τον τραπεζικό της λογαριασμό στον αέρα.

Ο σύντροφος της 24χρονης έχει όμως επίσημη θέση στον γάμο, ως παραστάτης του γαμπρού, ένας από τους εννιά, όπως εξομολογείται, κι έτσι η θέση της δεν είναι εύκολη. Και λέει μάλιστα πως για να παραβρεθεί στα διαδικαστικά του γάμου θα πρέπει να πάρει και μια ολόκληρη βδομάδα άδεια από τη δουλειά της, καθώς έχει τα πάρτι του γαμπρού και της νύφης, αλλά και τον γάμο στο εξωτερικό τον Ιούνιο.

Και όπως υπολογίζει, τα έξοδα που έχουν να κάνουν για όλο το μυστήριο θα κυμανθούν στα 1.800 ευρώ, ένα ποσό-«μαμούθ» για την τσέπη τους. Πολλοί εξοργισμένοι χρήστες τη συμβούλευσαν πάντως να καθίσει στα αυγά της, χαρακτηρίζοντας όλα αυτά ως «αχρείαστα» και «ναρκισσιστικά»…

Πηγή: newsbeast.gr