Μοναδική συναυλία με τους Magic de Spell στο Ηράκλειο

Xωρίς διακόσμηση, λιτά και σταράτα οι Magic de Spell θα εμφανιστούν στο stage της μουσικής σκηνής «BOFOR» το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ για μια και μοναδική παράσταση!

Oι Magic de Spell όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκoνται στην ελληνική σκηνή δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και εκρηκτικοί συναυλιακά. Το έργο τους-σύμφυση συνθήματος και ιδέας-απέραντο σε έκταση και ποικίλο: punk και rock επιλογές, ποίηση, ή, καλύτερα, τραγούδια καταφυγή στην ελευθερία και σε μια ευθεία ανταπόκριση με τις ανάγκες της εποχής μας.

Στο ενεργητικό τους οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, “πειραγμένες” διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη.

Με ένα ηλεκτρισμένο σετ, από το “Διακοπές στο Sarajevo” στο “Εμένα οι φίλοι μου”, από το “Νίψον ανομήματα” στον “κυρ Παντελή” και στα “Τέρμα το διάλειμμα”, “Όταν νυχτώνει”, “Με μπαταρία”, “Οκ πατέρα”, μέχρι και το τελευταίο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, συνεχίζουν να εγκυμονούν rock’n’roll ανατροπές και να βάζουν γκαζάκια στο σκηνικό της γενικευμένης κοινωνικής νιρβάνας.

Ώρα προσέλευσης 10 μ.μ.

Είσοδος 10 ευρώ.

Τηλέφωνο για κρατήσεις 6975-818764. 

Magic de Spell line up: Θοδωρής Βλαχάκης – drums, Δημήτρης Μποτής – keyboards, Γιώργος Αρχοντάκης – μπάσο, Γιώργος Λαγγουρέτος – φωνή, Βαγγέλης Θεοδωράκης – κιθάρες, Δημήτρης pixel Δημητριάδης – φωνή.