Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 29ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο

  • Κυριακή, 4 Φεβρουάριος 2018 18:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 29ο Κυνήγι Θησαυρού στο Ρέθυμνο! 
Διοργανωτές για αυτή τη χρονιά ήταν οι Γαλάτες με τις «Ιστορίες Περι@πής» και τον θυσαυρό βρήκε πρώτη η ομάδα Έκατσ´ η κουτσή κατσίκα. 

Οι 44 ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και όλα κύλησαν ομαλά...

Με κεντρικά πρόσωπα την κόρη του Φαιστού και την μάνα της Φαιστού, οι νικητές σήκωσαν τον θησαυρό που δεν μπορούσε να ήταν άλλον από τον δίσκο της Φαιστού.

Στο Δημαρχειό το κλίμα που επικρατούσε ήταν πανηγυρικό με όλες τις ομάδες να συγχαίρουν τις Κατσίκες. 

Τώρα, τα ρολόγια μηδενίζουν και η ομάδα Έκατσ´ Η Κουτσή Κατσίκα, θα ξεκινήσει αμέσως μετά το καρναβάλι τις προετοιμασίες για το 30ο Επετειακό Κυνήγι Θησαυρού.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ 29ΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

Αγγουροξυπνημένοι, Αδιάφοροι-Αδιάφθοροι, Αφόρτιστοι, Alter Ego, Αμελέτητοι, Σόι Αναμαζωξάρηδων, Ανεμόμυαλοι Club, Αντικαπνιστές, Αργόσχολοι Club, Μπαγάσες, Μπουντάλια, Καρνίβαλοι, Χαρταετοί, Sir Lock, Φευγάτοι, Γιαρέμηδες Club, Γκουσγκούνηδες, Χοχλιοί Club, Έκατσ’ η Κουτσή Κατσίκα, Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια, Δείξε στραβέ τ’ αλλήθωρου, Μαλαγάνες, Βελανίδια, Οι Άλλοι, Μαμούνες, Πειραματόζωα (μόνο διαδικτυακό), Κρασοκουρούπες, Τζιτζικοτρίχηδες, Μπουμπούνες, Μάσα-Σούρα, ΤσαΠΑΤΣΟούληδες, ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ, Εμείς κι Εμείς, Παίξε-Γέλασε, Πάρε Φόρα και Κουτούλα, Περιηγητές Club, Πλάνητες και Ανέστιοι, Πόθεν Αίσχος, Πράσσειν Άλογα, Ανιχνευτές, Τεμπελόσκυλα, Τοξοκρόταλοι, Άρκαλοι, Σκαραβαίοι, Πειρατές Μαχμουρλήδες.