Αποτρίχωση με κερί - Δες πως μπορεί να είναι ανώδυνη

  • Σάββατο, 3 Φεβρουάριος 2018 19:59
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σώμα

Η αποτρίχωση με κερί είναι ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή μπορεί να αποδειχθεί πραγματικό μαρτύριο. Όχι, όμως, αν την κάνεις σωστά!

Βρήκαμε τον τρόπο για να κάνουμε την αποτρίχωση με κερί όσο πιο ανώδυνη γίνεται! Και δεν χρειάζεται να πας σε ειδικό αλλά μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι!

Αποτρίχωση με κερί στην ευαίσθητη περιοχή; Καν’ το όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Κάνε την αποτρίχωση μετά την περίοδο
Ο πόνος είναι μεγαλύτερος όταν κάνεις αποτρίχωση μετά την περίοδο. Μόλις τελειώσουν οι δύσκολες μέρες σου, τότε μπορείς να κάνεις μια εβδομάδα υπομονή προκειμένου να κάνεις την αποτρίχωσή σου. Ο πόνος σίγουρα θα είναι πιο υποφερτός.

Χάσε την αυτοσυνείδησή σου
Σε περίπτωση που πας για πρώτη φορά σε μια επαγγελματία αισθητικό δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις αμήχανα και να ντρέπεσαι. Δεν είσαι η πρώτη που κάνει αποτρίχωση με κερί στην ευαίσθητη περιοχή κι επομένως δεν θα δει κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Όσο λιγότερο αγχώνεσαι, τόσο λιγότερο θα πονέσεις.

Ξεκίνα σταδιακά…
Αν είσαι αρχάρια και πρώτη φορά κάνεις αποτρίχωση με κερί στην ευαίσθητη περιοχή, τότε μην κάνεις όλη την περιοχή. Ξεκίνα σταδιακά με αποτρίχωση μπικίνι. Και την επόμενη φορά το κάνεις ολόκληρο!

Απολέπιση
Μια μέρα πριν αποφασίσεις να κάνεις αποτρίχωση, κάνε μια απολέπιση στο ντους. Αυτό θα απομακρύνει το νεκρό δέρμα, επιτρέποντας στο κερί να πιάσει και τις πιο κοντές τρίχες.

Χρησιμοποίησε σκληρό κερί
Ένα σκληρό κερί είναι στην πραγματικότητα πιο απαλό και θα πονέσεις πολύ λιγότερο!

Πάρε βαθιές ανάσες
Μην κρατάς την αναπνοή σου γιατί θα σκάσεις. Οι βαθιές ανάσες θα σε ανακουφίσουν και θα μειώσουν τον πόνο. Πάρε μια βαθιά ανάσα κι έτοιμη!

Μπορείς να βήξεις
Κι ένα περίεργο trick το οποίο μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Κάθε φορά που γίνεται η αποτρίχωση μπορείς να βήξεις, καθώς ο βήχας θα αποσπάσει την προσοχή σου, θα ξεχαστείς λίγο και θα πονέσεις λιγότερο.

 

Όλα είναι στο μυαλό!

 

Πηγή: ipop